Yii Framework Forum: setlocale error - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

setlocale error

#1 User is offline   Cihan Ozturk 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 40
  • Joined: 02-June 10
  • Location:İstanbul

Posted 11 January 2017 - 03:47 AM

hi

i have a problem


problem :


/* Set locale to Turkish */
setlocale(LC_ALL, 'tr_TR.UTF-8');

when we set local setting

Show errror

exception 'yii\base\ErrorException' with message 'strpos() expects parameter 1 to be string, array given' in /home/xxxx/public_html/app/vendor/yiisoft/yii2/db/QueryBuilder.php:1393
Stack trace:
#0 [internal function]: yii\base\ErrorHandler->handleError(2, 'strpos() expect...', '/home/xxxx...', 1393, Array)
#1 /home/xxxx/public_html/app/vendor/yiisoft/yii2/db/QueryBuilder.php(1393): strpos(Array, '(')
#2 /home/xxxx/public_html/app/vendor/yiisoft/yii2/db/QueryBuilder.php(1015): yii\db\QueryBuilder->buildSimpleCondition('iN', Array, '<span class="st...')
#3 /home/xxxx/public_html/app/vendor/yiisoft/yii2/db/QueryBuilder.php(819): yii\db\QueryBuilder->buildCondition(Array, '<span class="st...')
#4 /home/xxxx/public_html/app/vendor/yiisoft/yii2/db/QueryBuilder.php(98): yii\db\QueryBuilder->buildWhere(Array, '<span class="st...')
#5 /home/xxxx/public_html/app/vendor/yiisoft/yii2/db/ActiveQuery.php(319): yii\db\QueryBuilder->build(Object(app\modules\manager\models\ServicesHasAttrQuery))
#6 /home/xxxx/public_html/app/vendor/yiisoft/yii2/db/Query.php(210): yii\db\ActiveQuery->createCommand(NULL)
#7 /home/xxxx/public_html/app/vendor/yiisoft/yii2/db/ActiveQuery.php(133): yii\db\Query->all(NULL)
#8 /home/xxxx/public_html/app/modules/manager/models/ServicesHasAttrQuery.php(23): yii\db\ActiveQuery->all(NULL)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users