Yii Framework Forum: عملیات فیلتر کردن در yii2 - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

عملیات فیلتر کردن در yii2

#1 User is offline   hamidnick 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 31-January 15

Posted 06 June 2018 - 05:28 AM

سلام دوستان.سوالی داشتم
من یه request  شبیه زیر دارم
?cars[]=Saab&cars[]=Audi&cars[]=bmw
ولی چیزی که موقع جستجو تو URL قرار میگیره اینه
? CategorySearch[cars]&CategorySearch[cars]&CategorySearch[cars]
و جستجو اونطوری که میخوام انجام نمیشه.
راه حلی هست که همچین چیزی که میخوام انجام بشه؟
[center][code]$query->andFilterWhere([
    'cars' =>[ Saab, Audi, bmw], 
]);
[/center]
میخاستم بدونم تو فیلترینگ yii چه تغییری ایجاد کنم تا بتونم همیچین چیزی اعما

Quote

ل بشه
[/code]

0

#2 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 222
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Iran / Ahwaz

Posted 06 June 2018 - 02:56 PM


کد نمونه تون رو نگذاشتید ولی چیزی که مد نظر شماست با این کد انجام میشه:




<?= Html::checkBoxList('car', [], ['Saab' => 'Saab', 'Audi' => 'Audi', 'bmw' => 'bmw']); ?>




array
'car' =>
array (size=2)
0 => string 'Saab' (length=4)
1 => string 'Audi' (length=4)
2 => string 'bmw' (length=3)



وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشم‌مون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

#3 User is offline   hamidnick 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 31-January 15

Posted 07 June 2018 - 02:05 AM

html ممنونم ولی من میخوام از اکنیو فرم استفاده کنم نه
من کنترلر و مدل و... رو با استفاده از ابزار جی درست کردم
قسمت سرچ رو هم خودش برام ساخته
تنها مشکلم تو ارسال فرم بصورت آرایه س
<?= 'form->field($model, 'color[]') ?>
<?= 'form->field($model, 'color[]') ?>
<?= 'form->field($model, 'color[]') ?>
استفاده کنم درست کار میکنه html اگه از
ولی با خود فذم چونکه اسک مدل رو هم قبل از فیل ارسال میکنه خطای زیر رو میده
Array to string conversion
یکی از فیلدها رو بصورت آرایه دربیارین مشاهده میکنید searchmodel شما اگه میشه تو
ممنون
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users