Yii Framework Forum: Url - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Url

#1 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 19-April 13
  • Location:iran

Posted 16 July 2013 - 01:59 AM


با سلام
من میخوام که
url
های برنامم به صورت کد شده نشون داده بشن . برای این کار در فایل
config/main.php
کد زیر رو گذاشتم

		'urlManager'=>array(
			'urlFormat'=>'path',
                        'showScriptName'=>false,
			'rules'=>array(
				'<controller:\w+>/<id:\d+>'=>'<controller>/view',
				'<controller:\w+>/<action:\w+>/<id:\d+>'=>'<controller>/<action>',
				'<controller:\w+>/<action:\w+>'=>'<controller>/<action>',
                           
			),
		),

و در
.htaccess :


    RewriteEngine on

    # if a directory or a file exists, use it directly

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

    # otherwise forward it to index.php

    RewriteRule . index.php


کد بالا رو اضافه کردم ، اما هیچ تغییری ایجاد نشده . کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ممنون

0

#2 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 19-April 13
  • Location:iran

Posted 16 July 2013 - 05:16 AM


چون 2تا آرایه
components
داشتم ،اعمال نمیشد.اما حالا خطای 404 میگیره. برای این مشکل باید چی کار کنم؟
مرسی

0

#3 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 19-April 13
  • Location:iran

Posted 17 July 2013 - 12:56 AM


دوباره سلام
من مشکلم رو پیدا کردم و میخوام
واسه اون دسته از دوستانی که مثل خودم خیلی خیلی تازه کار هستند بگم مشکل کجا بود:
برای اینکه بخواهید تغییرات بالا اعمال بشه باید اول ماژول
rewritrEngine
شما در فایل
httpd.conf
enable باشد.
برای این منظور به لینک زیر مراجعه کنید:
My link

البته سایت های دیگه ای هم هست که خوب توضیح داده باشند،این یک نمونه بود.
سپس به لینک زیر برید و بقیه کار رو از اونجا ادامه بدید
My link

تا اینجای کار که درست شد ، فقط مونده آدرس دهی لینک هام که درست کار نمیکنند و باید اونها رو هم درست کنم.
هر وقت راه حلش رو پیدا کردم ، مینویسم

0

#4 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 19-April 13
  • Location:iran

Posted 18 July 2013 - 04:24 AM


دوباره سلام
حالا باید لینک های داخلی مون رو اگر در حالت
hardcode
هستند،از این حالت خارج کنیم. یعنی به جای اینکه مستقیما خودمون بنویسیم که داخل
href
چی باشه ، از
createUrl
استفاده کنیم.
میتونید به لینک زیر هم مراجعه کنید:
My link

0

#5 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 24 July 2013 - 04:32 AM

شما نتیجه گرفتید؟ برای بنده همچنان 404 میده. نمی دونم مشکلش کجاست.

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#6 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 19-April 13
  • Location:iran

Posted 25 July 2013 - 12:00 AM

View PostShahcheraghean, on 24 July 2013 - 04:32 AM, said:

شما نتیجه گرفتید؟ برای بنده همچنان 404 میده. نمی دونم مشکلش کجاست.




سلام
اره. من نتیجه گرفتم و سعی کردم مراحل کارم رو توضیح بدم.
1. توی فایل
config/main.php
فقط 1 آرایه
components
داشته باشد نه بیشتر

2.مطمئن بشید که توفایل
httpd.conf
ماژول
REWRITE...
فعال هست

3.تغییر محتوای
.htaccess
و تغییر مکان این فایل به
root
اصلی



0

#7 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 25 July 2013 - 01:33 AM

اینها درست هستند. مشکلم در rule ها هست. نمی دونم دقیقا چطوری درست کار می کنند.

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#8 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 19-April 13
  • Location:iran

Posted 25 July 2013 - 02:10 AM

View PostShahcheraghean, on 25 July 2013 - 01:33 AM, said:

اینها درست هستند. مشکلم در rule ها هست. نمی دونم دقیقا چطوری درست کار می کنند.



منظورتون
rule
هایی که داخل
urlManager
نوشته میشن هست؟؟

من هیچ رول دیگه ای اضافه نکردم و همون سه خط کد پیش فرض خودش هست.
و همه ی لینک هایی که خودم تعریف کرده بودم را به شکل زیر تغییر دادم که درست کار میکنه. شما هنوز خطای 404 دارید یا مشکل دیگه ای دارید؟
<a  href="<?php echo $this->createUrl('controller/action'); ?>" > link </a>



0

#9 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 25 July 2013 - 02:24 AM

آره همین طوری دقیقا. مثلا متد createUrl برای اکشن contact آدرس

http://localhost/blo...hp/site/contact
را تولید می کند که ارور ۴۰۴ میده.
گیج شدم شدید. متوجه نمیشم مشکلش کجاست.

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#10 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 19-April 13
  • Location:iran

Posted 26 July 2013 - 11:52 PM

View PostShahcheraghean, on 25 July 2013 - 02:24 AM, said:

آره همین طوری دقیقا. مثلا متد createUrl برای اکشن contact آدرس

http://localhost/blo...hp/site/contact
را تولید می کند که ارور ۴۰۴ میده.
گیج شدم شدید. متوجه نمیشم مشکلش کجاست.



سلام
فکر میکنم مشکل از ماژول
rewrite
باشه نه
rule
ها. دوباره 2 خط کدی که باید در
httpd.conf
تغییر بدید رو چک کنید ، همین طور اینکه خط اول
htaccess
رو پاک کنید و بعدش اون دستورات رو بهش اضافه کند و بعد هم فایل
htaccess
رو
move
کنید. این مراحل رو دوباره چک کنید شاید یک جایی اشتباهی پیش اومده باشه
این هم
rule
ها:

		
		'urlManager'=>array(
			'urlFormat'=>'path',
                        'showScriptName'=>false,
                        'caseSensitive'=>false,

			'rules'=>array(
				'<controller:\w+>/<id:\d+>'=>'<controller>/view',
				'<controller:\w+>/<action:\w+>/<id:\d+>'=>'<controller>/<action>',
				'<controller:\w+>/<action:\w+>'=>'<controller>/<action>',
                          
			
                            ),
		),

0

#11 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 16 October 2013 - 12:43 PM

با این کار هم جواب نگرفتم و همچنان ارور NOT FOUND میده.Posted ImagePosted Image

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users