Yii Framework Forum: How to support multi-domain - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How to support multi-domain Rate Topic: -----

#1 User is offline   Francis.TM 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 55
  • Joined: 19-April 10
  • Location:China. RP.

Posted 13 May 2010 - 04:50 AM

I have focus on Yii only one month, so there is amount method that not handle yet.

I just create one WebApp by yiic shell, but set a dozen domain which point to this folder. I want to redirect to the relevant module by check the domain which the user accessed through.

Are there anyone who can help? Thanks here.
0

#2 User is offline   zaccaria 

  • Elite Member
  • PipPipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 2,232
  • Joined: 04-October 09
  • Location:Moscow

Posted 13 May 2010 - 05:06 AM

Take a look at this.

Alternatively you can do with apache, with an .htaccess that use modRewrite
0

#3 User is offline   Francis.TM 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 55
  • Joined: 19-April 10
  • Location:China. RP.

Posted 13 May 2010 - 05:41 AM

View Postzaccaria, on 13 May 2010 - 05:06 AM, said:

Take a look at this.

Alternatively you can do with apache, with an .htaccess that use modRewrite


Aha, Thanks for your help. Problem been solved. It's unbelievable that urlManager is so powerful.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users