Yii Framework Forum: CGridView filter a column with a checkbox - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

CGridView filter a column with a checkbox Rate Topic: -----

#1 User is offline   StErMi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 259
  • Joined: 30-March 09

Posted 29 April 2010 - 12:06 PM

I see that CGridView use a text field or a select to filter the items. Is there a way to use a checkbox instead?

How can I do?

Thank you very much :)
0

#2 User is offline   StErMi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 259
  • Joined: 30-March 09

Posted 30 April 2010 - 02:24 AM

up
0

#3 User is offline   zyphers 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 62
  • Joined: 04-March 10

Posted 30 April 2010 - 03:52 AM

Is this help you?
Never done it myself but have a look :)
0

#4 User is offline   StErMi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 259
  • Joined: 30-March 09

Posted 01 May 2010 - 04:42 AM

View Postzyphers, on 30 April 2010 - 03:52 AM, said:

Is this help you?
Never done it myself but have a look :)



Nope it doesn't help :( but thank you :)
I need something integrated and native with CGridView filters :)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users