Yii Framework Forum: zii CGridView bug report - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

zii CGridView bug report Rate Topic: -----

#1 User is offline   waipy 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 04-June 09

Posted 13 April 2010 - 06:46 AM

http://code.google.c...es/detail?id=41
0

#2 User is offline   Vince. 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 432
  • Joined: 29-December 08
  • Location:Los Angeles,CA

Posted 13 April 2010 - 07:02 AM

This is more suitable to the Chinese forum as most of us do not speak or understand the image you posted in the issue. Probably the only one that can read this from the developers team is Qiang.
Vince Gabriel, Lead Developer.
Posted ImagePosted ImagePosted Image
0

#3 User is offline   waipy 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 04-June 09

Posted 13 April 2010 - 07:13 AM

View PostVince., on 13 April 2010 - 07:02 AM, said:

This is more suitable to the Chinese forum as most of us do not speak or understand the image you posted in the issue. Probably the only one that can read this from the developers team is Qiang.


the image is not important, the important is the description of bug.
0

#4 User is offline   horizons 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 116
  • Joined: 18-December 08

Posted 16 April 2010 - 02:49 AM

This bug doesn't happen on my gridview test, maybe something is wrong in your code?
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users