Yii Framework Forum: need help, can`t run yiic - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

need help, can`t run yiic Rate Topic: -----

#1 User is offline   xeis 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 14-February 09

Posted 14 February 2009 - 08:24 PM

i have a linux host with godaddy and i need help because i can run the yiic tool. I try to find answers in  the forum and the tutorial without any luck. Thxs.
0

#2 User is offline   krillzip 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 14-January 09
  • Location:Sweden

Posted 16 February 2009 - 05:45 AM

How much have you tried yourself?

Have you made the setup correctly?
Tried to run the tool from within the protected directory?
>yiic shell ../index.php


Is the file permissions correct?

You could also give some information on what you have tried.
0

#3 User is offline   iqbalconsulting 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 04-March 09

Posted 14 March 2009 - 07:08 AM

What error message do you get? yiic is probably not defined in bash/shell lingo

0

#4 User is offline   DiegoToala 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 06-June 09
  • Location:Brooklyn, NY

Posted 06 June 2009 - 08:03 PM

Quote

How much have you tried yourself?



Have you made the setup correctly?

Tried to run the tool from within the protected directory?

>yiic shell ../index.php




Is the file permissions correct?



You could also give some information on what you have tried.


I have had the same problem, krillzip has the solution

yiic shell ../index.php

This is beacuse you need to pass the boobstrap file of your application as parameter adding ../index.php

Greetings,
Diego.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users