Yii Framework Forum: model without table? - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

model without table? Rate Topic: -----

#1 User is offline   riccardo 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 40
  • Joined: 02-March 10

Posted 04 March 2010 - 04:49 AM

Hi,

there is a way to create a model and use his functionality without having a corresponding table?

Thanks,
Riccardo
0

#2 User is offline   rohit 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 68
  • Joined: 08-July 09
  • Location:India

Posted 04 March 2010 - 06:15 AM

Check CModel.. it has CActiveRecords for tables while CFormModel for forms...
0

#3 User is offline   daveEssel 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 03-March 10

Posted 04 March 2010 - 08:53 AM

You may also find this useful...http://www.yiiframework.com/doc/cookbook/19/
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users