Yii Framework Forum: createUrl() not encoding the name value in 1.1 - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

createUrl() not encoding the name value in 1.1 Rate Topic: -----

#1 User is offline   GDzyne 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 38
  • Joined: 15-June 09

Posted 02 March 2010 - 03:11 PM

Hey guys,

Do you know if 1.1 has stopped support for encoding the name value in the parameter array?

eg. Yii::app()->urlManager->createUrl('shop/cat',array('test & ne'=>'& sjf ')) produces a url like this : <a href="/shop/cat/test & ne/%26+sjf+.html">test</a>

Thanks.
0

#2 User is offline   GDzyne 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 38
  • Joined: 15-June 09

Posted 03 March 2010 - 07:50 AM

View PostGDzyne, on 02 March 2010 - 03:11 PM, said:

Hey guys,

Do you know if 1.1 has stopped support for encoding the name value in the parameter array?

eg. Yii::app()->urlManager->createUrl('shop/cat',array('test & ne'=>'& sjf ')) produces a url like this : <a href="/shop/cat/test & ne/%26+sjf+.html">test</a>

Thanks.


Is anyone else having the same issue or should I open up a ticket?
0

#3 User is offline   qiang 

  • Yii Project Lead
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 5,892
  • Joined: 04-October 08
  • Location:DC, USA

Posted 03 March 2010 - 07:58 AM

Could you please log an issue for this? Thanks.
0

#4 User is offline   qiang 

  • Yii Project Lead
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 5,892
  • Joined: 04-October 08
  • Location:DC, USA

Posted 03 March 2010 - 08:11 AM

Actually I've fixed this issue in SVN. Thanks.
0

#5 User is offline   GDzyne 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 38
  • Joined: 15-June 09

Posted 03 March 2010 - 08:32 AM

View Postqiang, on 03 March 2010 - 08:11 AM, said:

Actually I've fixed this issue in SVN. Thanks.


Thank you Qiang - and a BIG thank you for such a superb framework! :)
0

#6 User is offline   vamp 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 181
  • Joined: 30-January 09

Posted 03 March 2010 - 09:11 AM

you need to qualify your request-vars more user-friendly!! for all time that yii is exists, nobody didn't track this as issue :rolleyes: ) (looks like you have a problem with logic or imagination B) )
-Posted Image-
Thanks, you make me stronger!
0

#7 User is offline   GDzyne 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 38
  • Joined: 15-June 09

Posted 03 March 2010 - 09:25 AM

View Postvamp, on 03 March 2010 - 09:11 AM, said:

you need to qualify your request-vars more user-friendly!! for all time that yii is exists, nobody didn't track this as issue :rolleyes: ) (looks like you have a problem with logic or imagination B) )


I was using the above as an example to get my point accross - I am building a shopping cart where the Categories have spaces in them which I noticed was not being url encoded whereas in Yii 1.0 they were - so get your facts straight.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users