Yii Framework Forum: ایجاد نقطه نصب - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ایجاد نقطه نصب

#1 User is offline   mahdilike 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 19-October 16

Posted 19 February 2017 - 02:05 AM

سلام و ادب
دوستان عزیز پروژه من با یی کامل شده حالا میخوام برای اون نقطه نصب درست کنم باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید
؟؟؟
لینکی رو که آموزش داده لطفا بگین؟

0

#2 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 221
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Iran / Ahwaz

Posted 19 February 2017 - 05:40 AM


با سلام،


احتمالاً به طور کلی سه کار باید انجام بشه:

1. تنظیم سطوح دسترسی برخی فولدرها (در صورت نیاز)
2. اجرای کوئریهای دیتابیس
3. تنظیمات و تغییر در فایل config

اگر برای کارفرما یا سایر اعضای پروژه میخواهید که کار ساده تره و فقط کافیه یه فایل راهنمای دستی درست کنید و نیاز به installation نیست. دیتابیس هم در قالب migration خودشون میتونن اجرا کنند.

اما اگر برای مصرف کننده عمومی میخوای و هدفت اینه که چیزی شبیه به نصب wordpress داشته باشی، که بازهم کار چندان پیچیده ای نیست و کارهای متفاوتی میتونی انجام بدی.

برنامه رو به یه مسیر پیشفرض هدایت کنی و اونجا تشخیص بدی که اگر فایل config وجود نداشت وارد مسیر نصب بشه و بعد از اینکه مشخصات دیتابیس رو از کاربر گرفتی، فایل config رو خودت ایجاد کنی و کوئری های دیتابیس رو هم اجرا کن و اگر بتونی سطوح دسترسی فولردها هم خودت با برنامه اصلاح کن و یا به کاربر بگو اونها رو عوض کنه، دفعات بعد به دلیل وجود اون فایل، برنامه دیگه به مسیر نصب نمیره.


تشکر


وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشم‌مون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
1

#3 User is offline   mahdilike 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 19-October 16

Posted 16 March 2017 - 11:58 PM

View PostNabi, on 19 February 2017 - 05:40 AM, said:


با سلام،


احتمالاً به طور کلی سه کار باید انجام بشه:

1. تنظیم سطوح دسترسی برخی فولدرها (در صورت نیاز)
2. اجرای کوئریهای دیتابیس
3. تنظیمات و تغییر در فایل config

اگر برای کارفرما یا سایر اعضای پروژه میخواهید که کار ساده تره و فقط کافیه یه فایل راهنمای دستی درست کنید و نیاز به installation نیست. دیتابیس هم در قالب migration خودشون میتونن اجرا کنند.

اما اگر برای مصرف کننده عمومی میخوای و هدفت اینه که چیزی شبیه به نصب wordpress داشته باشی، که بازهم کار چندان پیچیده ای نیست و کارهای متفاوتی میتونی انجام بدی.

برنامه رو به یه مسیر پیشفرض هدایت کنی و اونجا تشخیص بدی که اگر فایل config وجود نداشت وارد مسیر نصب بشه و بعد از اینکه مشخصات دیتابیس رو از کاربر گرفتی، فایل config رو خودت ایجاد کنی و کوئری های دیتابیس رو هم اجرا کن و اگر بتونی سطوح دسترسی فولردها هم خودت با برنامه اصلاح کن و یا به کاربر بگو اونها رو عوض کنه، دفعات بعد به دلیل وجود اون فایل، برنامه دیگه به مسیر نصب نمیره.


تشکر



خیلی ممنون عزیز متوجه شدم اما عملا نمیتونم انجامش بدم :unsure: میخام مثل وردپرس باشه اما من اصلا بلد نیستم هیچ ویدیو آموزشی نیست که از اون یاد بگیرم؟ متاسفانه اصلا تو یوتوب فارسی و انگلیسی سرچ می کنم نمیاره. لینکی ندارید معرفی کنید؟
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users