Yii Framework Forum: خطای 404 - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

خطای 404 باوجود تولید صفحه با gii خطا میدهد

#1 User is offline   shpegah 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 11-December 13

Posted 18 April 2016 - 03:48 AM

با سلام ووقت بخیر
من فایل فشرده
yii2
basic
را دانلود وازحالت زیپ خارج وبا استفاده از
gii
مدل واکشنهاوکنترلر ها رو میسازم بدون مشکل جنریت میکندولی موقع اجرا اکشن
not found page #404
میدهد
از
wamp2.2
استفاده میکنم در ضمن باورژنهای اولیه
yii2 .0.0
که تست میکنم درست است علت چه میتواند باشد؟
0

#2 User is offline   nima_naraghi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 166
  • Joined: 15-March 13
  • Location:Iran, Tehran

Posted 18 April 2016 - 03:06 PM

مطمئنی با
URL
درست داری سعی میکنی به
gii
برسی؟

urlManager
در
config
مطابق انتظارت تنظیمه؟



1

#3 User is offline   shpegah 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 11-December 13

Posted 19 April 2016 - 12:10 AM

بله همونطورکه گفتم من جیی را بدون مشکل اجرا میکنم ومدلها واکشنها را میسازد وهمینطور کنترلر ها را جنریت میکند مشکل زمان صدا زدن اکشن است که پیج را پیدا نمیکند
من هیچ تغییری در
urlManager
ایجاد نکردم دقیقا همه چیز همان حالت دیفالت اولیه است چون فقط فایل دانلود شده از سایت ییی را باز میکنم بدون تغییر خاصی

در ضمن همین کار را در ورژن2.0.0
انجام میدهد عمل میکند در 2.0.6و2.0.7
عمل نمیکند
1

#4 User is offline   nima_naraghi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 166
  • Joined: 15-March 13
  • Location:Iran, Tehran

Posted 19 April 2016 - 03:12 AM

ببخشید من سوالتون را بد خونده بودم
برای اینکه بهتر بتونم کمکتون کنم
بیزحمت یک نمونه از کنترلر و اکشن (مخصوصا قسمت
namespace
)
و همچنین آدرسی که باهاش میخواید به اکشن برسید را اینجا بزارید
urlManager
به صورت پیشفرض کامنت هست ، اگه فعالش کردین لطفا تنظیماتش را اینجا بزارید
اگه همه چیز دست نخورده باشه من فرض میکنم هیج فایل
htaccess
در کار نیست

اشتباه در وارد کردن آدرس
view
در
Gii CRUD
هم میتونه این مشکلو بوجود بیاره مخصوصا
نزاشتن
@
اشتباه شایعیست
با این حال شما اون موارد بالا رو بزار ببینیم اوضاع چطوریه


1

#5 User is offline   shpegah 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 11-December 13

Posted 20 April 2016 - 03:33 AM

ممنونم از وقتی که میذارید
چون همه چیز دیفالته طبق فرمایش شما نه
urlManager
ونه
htaccess
دارم در هنگام ایجاد
Gii CRUD
در
View
@
را گذاشته ام
هنگام صدازدن پیج هم از این استفاده میکنم
localhost/gii-2.0.7/basic/web/index.php?r=country%2Findex

این هم کد کنترلرکه خود
gii
ساخته وبنده کوچکترین تغییری در آن ندادم

<?php

namespace app\Controllers;

use Yii;
use app\models\Country;
use yii\data\ActiveDataProvider;
use yii\web\Controller;
use yii\web\NotFoundHttpException;
use yii\filters\VerbFilter;

/**
 * CountryController implements the CRUD actions for Country model.
 */
class CountryController extends Controller
{
    public function behaviors()
    {
        return [
            'verbs' => [
                'class' => VerbFilter::className(),
                'actions' => [
                    'delete' => ['post'],
                ],
            ],
        ];
    }

    /**
     * Lists all Country models.
     * @return mixed
     */
    public function actionIndex()
    {
        $dataProvider = new ActiveDataProvider([
            'query' => Country::find(),
        ]);

        return $this->render('index', [
            'dataProvider' => $dataProvider,
        ]);
    }

    /**
     * Displays a single Country model.
     * @param integer $id
     * @return mixed
     */
    public function actionView($id)
    {
        return $this->render('view', [
            'model' => $this->findModel($id),
        ]);
    }

    /**
     * Creates a new Country model.
     * If creation is successful, the browser will be redirected to the 'view' page.
     * @return mixed
     */
    public function actionCreate()
    {
        $model = new Country();

        if ($model->load(Yii::$app->request->post()) && $model->save()) {
            return $this->redirect(['view', 'id' => $model->id]);
        } else {
            return $this->render('create', [
                'model' => $model,
            ]);
        }
    }

    /**
     * Updates an existing Country model.
     * If update is successful, the browser will be redirected to the 'view' page.
     * @param integer $id
     * @return mixed
     */
    public function actionUpdate($id)
    {
        $model = $this->findModel($id);

        if ($model->load(Yii::$app->request->post()) && $model->save()) {
            return $this->redirect(['view', 'id' => $model->id]);
        } else {
            return $this->render('update', [
                'model' => $model,
            ]);
        }
    }

    /**
     * Deletes an existing Country model.
     * If deletion is successful, the browser will be redirected to the 'index' page.
     * @param integer $id
     * @return mixed
     */
    public function actionDelete($id)
    {
        $this->findModel($id)->delete();

        return $this->redirect(['index']);
    }

    /**
     * Finds the Country model based on its primary key value.
     * If the model is not found, a 404 HTTP exception will be thrown.
     * @param integer $id
     * @return Country the loaded model
     * @throws NotFoundHttpException if the model cannot be found
     */
    protected function findModel($id)
    {
        if (($model = Country::findOne($id)) !== null) {
            return $model;
        } else {
            throw new NotFoundHttpException('The requested page does not exist.');
        }
    }
}


اگر زحمتی نیست شما خودتان فایل فشرده ورژن 2.0.7 را بازکرده یک دیتابیس با جییی ایجاد کنید ببینید مشکلی نداره ؟
چون من هیچ کار خاصی جز معرفی دیتابیس در آن انجام ندادم
همین کار را با ورژن 2.0.0 میکنم جواب میدهد البته یکبار اول بعد کلا یه خطای دیگه میدهد وپس از راه اندازی مجدد
wamp
دوباره درست میشود
1

#6 User is offline   nima_naraghi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 166
  • Joined: 15-March 13
  • Location:Iran, Tehran

Posted 20 April 2016 - 06:25 AM

namespace app\Controllers;
را تبدیل کن به
namespace app\controllers;

2.0.7
که الان دانلود کردم این را درست تولید میکنه ولی ممکنه وقتی شما مدتی قبلتر دانلودش کردی این اشکال وجود داشته

1

#7 User is offline   shpegah 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 11-December 13

Posted 20 April 2016 - 06:39 AM

آفرین درست شد ممنونم
عجب اشتباهی بود
خیلی لطف کردی جالبه که خودجییی همچین اشتباهی کرده بود که خوشبختانه اونطور که فرمودید رفعش کرده
این مشکل توی 2.0.6
هم بود
در هر صورت لطف بزرگی کردی
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users