Yii Framework Forum: [EXTENSION] Yii Debug Toolbar (1.0.x version) - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

[EXTENSION] Yii Debug Toolbar (1.0.x version) Rate Topic: -----

#21 User is offline   radoo 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 05-September 11
  • Location:Bucharest / Romania

Posted 06 September 2011 - 10:17 AM

A must have extension while developing any Yii application, working flawlessly with perfect structure, layout and degree of detail.
Maybe the docs should be updated to mention that the files need to be in the yiidebugtb directory under extensions, or simply pack the release together with the folder, so the instructions would be 100% valid ;)


Small web application software company.
Using Yii as the framework of choice.
0

#22 User is offline   matclair 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 28-December 11

Posted 22 March 2012 - 09:54 AM

Hello,

I think that my configuration file should work, but I can't display the toolbar. Here are my lines of code :

'import' => array ( 
  'application.models. *' 
  'application.components. *' 
  'application.vendors. *' 
  'application.filters. *' 
  'application.extensions.yiidebugtb. *' 
  'application.extensions.EGalleria. *' / / o extension 
) 
[...] 

'log' => array ( 
  'class' => 'CLogRouter' 
  'roads' => array ( 
  array ( 
    'class' => 'CFileLogRoute' 
    'levels' => 'error, warning, trace', 
  ) 
  array ( 
    'class' => 'CWebLogRoute' 
  ) 
  array ( 
    'class' => 'CProfileLogRoute' 
    'levels' => 'trace, error, info, warning', 
  ) 
  array (/ / configuration for the toolbar 
    'class' => 'XWebDebugRouter' 
    'config' => 'alignLeft, opaque, runInDebug, fixedPos, collapsed, yamlStyle' 
    'levels' => 'error, warning, trace, profile, info', 
    'allowedIPs' => array (.8.48.5 '10', '10 .8.48.83 ', '127 .0.0.1', ':: 1'), 
  ) 
) 


I am in :
- Php 5.3.2-1ubuntu4.11
- Yii-1.1.7.r3135
- Oracle db

Is a there a missing line or a missiong step somewhere?
Is it possible that my css could be blocking the display?

Thank you for your help.

Mathieu.
0

Share this topic:


  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users