Yii Framework Forum: آدرس دهی بدون " ؟ " در ورژن۲ - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

آدرس دهی بدون " ؟ " در ورژن۲

#1 User is offline   AlaFalaki 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 18-February 15

Posted 19 February 2015 - 01:42 AM


با سلام،
من برای فعال کردن PrettyURL توی ورژن ۲ از کد زیر استفاده کردم :


        'urlManager' => [
            'class' => 'yii\web\UrlManager',
            // Disable index.php
            'showScriptName' => false,
            // Disable r= routes
            'enablePrettyUrl' => true,
            'rules' => array(
                    '<controller:\w+>/<id:\d+>' => '<controller>/view',
                    '<controller:\w+>/<action:\w+>/<id:\d+>' => '<controller>/<action>',
                    '<controller:\w+>/<action:\w+>' => '<controller>/<action>',
                    'country/view/<id:\w+>' => 'country/view',
            ),
        ],



( که دقیقا نمیدونم توی بخش rules اون قوانین چرا تعریف شدن !! اگه کسی اون‌ها رو هم توضیح بده ممنون میشم )
این کد کار میکنه، اما وقتی می‌خوام مقداری رو از طریق URL ارسال کنم، مثل ID یک رکورد، به این صورت تعریف میشه که country/view/?id=12.
و البته من میدونم که میتونم با اضافه کردن یک rule کاری کنم که مثلا این حالت countery/view/12 هم کار کنه.
اما سوال اولم اینه که اینجوری تعداد rule ها امکان داره خیلی زیاد بشه ( از نظر من البته ). که این تعداد بالا مشکل ساز نمیشه ؟
و سوال دوم اینکه URLهایی که خود Yii ست میکنه با فرمت قدیمی تولید میشن، یعنی از ؟ توشون استفاده میشه، این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد ؟ ممنون.





0

#2 User is offline   darya 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 23-April 14

Posted 21 February 2015 - 08:46 AM

:huh:
yekam soalet mobhame
age dorost fehmide basham shoma url manager ro faal kardi
kari ke etefagh miofte ine:

country/view?id=12
mishe
countery/view/id/12


hala chera rule ha ziad beshan???
ruleha ye ghaede koli an
ye ghaede minevisi va kole url hai ke ba un format hastand avaz mishan
hamin
0

#3 User is offline   Dehghan 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 06-March 15
  • Location:Iran - Yazd

Posted 06 March 2015 - 05:26 AM

سلام
فکر کنم من هم همین مشکل رو دارم!
این رول‌‎ها رو اضافه کردم ، میتونم از URLها استفاده کنم اما لینک‌‎ها عوض نشدن!
یعنی مثلا میتونم از { country/view/AU } استفاده کنم (دستی!) ، رکورد رو نشون میده آما لینک‌‎ها عوض نشدن!
همچنان بصورت { country/view?id=AU } هستند!

0

#4 User is offline   Dehghan 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 06-March 15
  • Location:Iran - Yazd

Posted 07 March 2015 - 02:16 AM


خوشبختانه وقتی مدل و CRUD رو از نو ساختم مشکلم حل شد ...

0

#5 User is offline   Mahmood Khoeini 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 08-April 13

Posted 04 April 2015 - 01:49 AM

Quote


با سلام،
من برای فعال کردن PrettyURL توی ورژن ۲ از کد زیر استفاده کردم :


        'urlManager' => [
            'class' => 'yii\web\UrlManager',
            // Disable index.php
            'showScriptName' => false,
            // Disable r= routes
            'enablePrettyUrl' => true,
            'rules' => array(
                    '<controller:\w+>/<id:\d+>' => '<controller>/view',
                    '<controller:\w+>/<action:\w+>/<id:\d+>' => '<controller>/<action>',
                    '<controller:\w+>/<action:\w+>' => '<controller>/<action>',
                    'country/view/<id:\w+>' => 'country/view',
            ),
        ],



( که دقیقا نمیدونم توی بخش rules اون قوانین چرا تعریف شدن !! اگه کسی اون‌ها رو هم توضیح بده ممنون میشم )
این کد کار میکنه، اما وقتی می‌خوام مقداری رو از طریق URL ارسال کنم، مثل ID یک رکورد، به این صورت تعریف میشه که country/view/?id=12.
و البته من میدونم که میتونم با اضافه کردن یک rule کاری کنم که مثلا این حالت countery/view/12 هم کار کنه.
اما سوال اولم اینه که اینجوری تعداد rule ها امکان داره خیلی زیاد بشه ( از نظر من البته ). که این تعداد بالا مشکل ساز نمیشه ؟
و سوال دوم اینکه URLهایی که خود Yii ست میکنه با فرمت قدیمی تولید میشن، یعنی از ؟ توشون استفاده میشه، این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد ؟ ممنون.







سلام
به قول دوستمون رول‌ها یک سری قواعد کلی هستن و برای اینکه نمایش آدرس خاصی رو تولید کنی یک قانون می نویسی کل آدرس هات به اون قالب بر می گردن.
الان بر اساس رول های تعریف شده، رول دوم دقیقاً چیزیه که تو میخوای و نوشته شده. در این حالت نباید مشکلی داشته باشی. اگه مشکلی بود توی کدهات نحوه تولید کدت رو بررسی کن.

0

#6 User is offline   Mahmood Khoeini 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 08-April 13

Posted 04 April 2015 - 01:50 AM

Quote


با سلام،
من برای فعال کردن PrettyURL توی ورژن ۲ از کد زیر استفاده کردم :


        'urlManager' => [
            'class' => 'yii\web\UrlManager',
            // Disable index.php
            'showScriptName' => false,
            // Disable r= routes
            'enablePrettyUrl' => true,
            'rules' => array(
                    '<controller:\w+>/<id:\d+>' => '<controller>/view',
                    '<controller:\w+>/<action:\w+>/<id:\d+>' => '<controller>/<action>',
                    '<controller:\w+>/<action:\w+>' => '<controller>/<action>',
                    'country/view/<id:\w+>' => 'country/view',
            ),
        ],



( که دقیقا نمیدونم توی بخش rules اون قوانین چرا تعریف شدن !! اگه کسی اون‌ها رو هم توضیح بده ممنون میشم )
این کد کار میکنه، اما وقتی می‌خوام مقداری رو از طریق URL ارسال کنم، مثل ID یک رکورد، به این صورت تعریف میشه که country/view/?id=12.
و البته من میدونم که میتونم با اضافه کردن یک rule کاری کنم که مثلا این حالت countery/view/12 هم کار کنه.
اما سوال اولم اینه که اینجوری تعداد rule ها امکان داره خیلی زیاد بشه ( از نظر من البته ). که این تعداد بالا مشکل ساز نمیشه ؟
و سوال دوم اینکه URLهایی که خود Yii ست میکنه با فرمت قدیمی تولید میشن، یعنی از ؟ توشون استفاده میشه، این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد ؟ ممنون.







سلام
به قول دوستمون رول‌ها یک سری قواعد کلی هستن و برای اینکه نمایش آدرس خاصی رو تولید کنی یک قانون می نویسی کل آدرس هات به اون قالب بر می گردن.
الان بر اساس رول های تعریف شده، رول دوم دقیقاً چیزیه که تو میخوای و نوشته شده.
این مشکلی هم که الان داری به خاطر آخرین رولی هست که اضافه کردی. بعد از حذف اون، در این حالت نباید مشکلی داشته باشی. اگه مشکلی بود توی کدهات نحوه تولید کدت رو بررسی کن.

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users