Yii Framework Forum: how can I use Jtips in Yii - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

how can I use Jtips in Yii Rate Topic: -----

#1 User is offline   lake 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 25
  • Joined: 01-December 08

Posted 13 December 2009 - 11:57 PM

as the title, How can I use Jtips in Yii?
0

#2 User is offline   jerry2801 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 504
  • Joined: 18-November 09

Posted 14 December 2009 - 12:16 AM

where is JTips ?
0

#3 User is offline   lake 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 25
  • Joined: 01-December 08

Posted 14 December 2009 - 12:26 AM

View Postjerry2801, on 14 December 2009 - 12:16 AM, said:

where is JTips ?



thank you , I solved it.
cause I didn't import the css in the code.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users