Yii Framework Forum: رو لوکال کار میکنه ولی رو هاست نه ... - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

رو لوکال کار میکنه ولی رو هاست نه ...

#1 User is offline   abb4s 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 13-April 14

Posted 22 August 2014 - 03:40 AM

سلام خدمت همه دوستان
پروژه دارم رو لوکال کاملا کار میکنه ولی رو هاست که آپلود کردم ارور داد :

include(Controller.php): failed to open stream: No such file or directory 

در ضمن من کامپوننت ها رو هم تو کانفیگ ایمپرت کردم :

'application.components.*',


واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ...

php version :5.3.24
0

#2 User is offline   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 129
  • Joined: 14-August 11

Posted 22 August 2014 - 06:17 AM


سلام
به نظر میاد مشکل از کوچک و بزرک بودن نام پوشه ها باشه
اگر روی ویندوز کار می کنید و روی سرور لینوکس آپلود کردید این مشکل محتمله
نام فولدرها رو چک کنید، هم توی فایل سیستم و هم توی کد پروژه تون عینا حروف کوچک و بزرگ مثل هم باشه

1

#3 User is offline   bobsilon 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 14-July 14

Posted 22 August 2014 - 06:23 AM

این لینکو ببین مشکلش مشابه مشکل شماست. احتمالا شما هم موقع ساخت CRUD تو قسمت "Base controller class" به جای Controller نوشتی Controllers ؟

0

#4 User is offline   abb4s 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 13-April 14

Posted 22 August 2014 - 04:10 PM

View PostHesam K, on 22 August 2014 - 06:17 AM, said:


سلام
به نظر میاد مشکل از کوچک و بزرک بودن نام پوشه ها باشه
اگر روی ویندوز کار می کنید و روی سرور لینوکس آپلود کردید این مشکل محتمله
نام فولدرها رو چک کنید، هم توی فایل سیستم و هم توی کد پروژه تون عینا حروف کوچک و بزرگ مثل هم باشه


دستت مرسی ! :D
حل شد

1

#5 User is online   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 127
  • Joined: 19-April 13

Posted 24 August 2014 - 10:24 PM

در ضمن اگه نام کنترلرهاتون بیشتر از یک سیلاب بود ، فقط حرف اول سیلاب اول وحرف اول کلمه کنترلر باید بزرگ باشه و بقیه حروف باید کوچک باشند
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users