Yii Framework Forum: حجم بالای پایگاه داده - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

حجم بالای پایگاه داده

#1 User is offline   tajeri 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 03-November 13

Posted 06 June 2014 - 11:47 PM

با سلام
من برای انجام پروژه ام از yii استفاده کردم و برای پایگاه داده نیز از phpmyadmin. در این پایگاه داده قرار است 450 هزار تا رکورد وارد شود. آیا بنظر شما دیتابیس من پاسخگوی این تعداد بالای رکوردها هست؟
اگر کاربرها بصورت همزمان بخواهند رکوردها را وارد نمایند احتمال اینکه سایت من down شود هست؟
برای برطرف کردن این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میدهید؟

0

#2 User is offline   Parham Doustdar 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 37
  • Joined: 02-April 11

Posted 07 June 2014 - 12:47 AM


View Posttajeri, on 06 June 2014 - 11:47 PM, said:

با سلام
من برای انجام پروژه ام از yii استفاده کردم و برای پایگاه داده نیز از phpmyadmin.

سلام.
شما در اصل از MySQL استفاده کردید، نه PHPMyAdmin. PHPMyAdmin راه ارتباطی شما با MySSQL هست که با PHP نوشته شده.

Quote

در این پایگاه داده قرار است 450 هزار تا رکورد وارد شود. آیا بنظر شما دیتابیس من پاسخگوی این تعداد بالای رکوردها هست؟

صد درصد. سیستمهایی مانند فیسبوک به مدت طولانی از MySQL استفاده کردند.

Quote

اگر کاربرها بصورت همزمان بخواهند رکوردها را وارد نمایند احتمال اینکه سایت من down شود هست؟

خیر. در زمان insert کردن دیتابیس شما قفل (lock) می شود. این به این معناست که در اصل دیتابیس شما ورود همزمان را به صف تبدیل می کند; همه اطلاعات به ترتیب وارد دیتابیس می شوند.

2

#3 User is offline   tajeri 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 03-November 13

Posted 07 June 2014 - 01:14 AM

ممنون از پاسختون. بنظر شما من میتونم 450 هزارتا رکورد رو بدون هیچ مشکلی ذخیره کنم؟
آیا اگر دیتابیس رو روی دو تا سرور بگذارم بهتر هست؟
میشه کلا منو راهنمایی کنید که برای پایگاه داده چه راهکارهایی رو در نظر بگیرم تا هیچ گونه مشکلی برام پیش نیاید؟

0

#4 User is offline   rezaonline.net 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 130
  • Joined: 20-June 12

Posted 07 June 2014 - 02:39 AM

تجربه 1.5 میلیون رکورد رو روی یک تیبل فقط !!!! در سرور مجازی رم دو گیگ داریم و هنوز هم اضافه میشه بدون مشکل :)

rezaworkshop.ir - rezaonline.net/blog
php5 , mysql , html5 , css3 , jquery + ajax
2

#5 User is offline   tajeri 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 03-November 13

Posted 07 June 2014 - 03:21 AM

View Postrezaonline.net, on 07 June 2014 - 02:39 AM, said:

تجربه 1.5 میلیون رکورد رو روی یک تیبل فقط !!!! در سرور مجازی رم دو گیگ داریم و هنوز هم اضافه میشه بدون مشکل :)



میشه یکم دیگه توضیح بدید؟
یعنی شما فقط یه رم 2گیگ کارتون رو راه انداخت و بدون هیچ مشکلی کارتون رو انجام میدید؟
خیلی ممنون

0

#6 User is offline   rezaonline.net 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 130
  • Joined: 20-June 12

Posted 08 June 2014 - 01:04 AM

البته مساله کانفیگ صحیح و منابع سی پی یو رو هم در نظر بگیرید در کل زیر یک میلیون رکورد حساس نباشید چون اصلا زقمی نیست

rezaworkshop.ir - rezaonline.net/blog
php5 , mysql , html5 , css3 , jquery + ajax
2

#7 User is offline   Parham Doustdar 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 37
  • Joined: 02-April 11

Posted 09 June 2014 - 02:35 PM

[rtl]سلام.

بله. خوشبختانه در بیشتر شرایط، مشکل دیتابیسها با یک config ساده و درست حل میشه. نگران نباشید، و سعی کنید از index و key به جا استفاده کنید.
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users