Yii Framework Forum: Delete در Gridview - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Delete در Gridview

#1 User is offline   desatir7316 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 267
  • Joined: 19-March 14

Posted 15 April 2014 - 11:37 AM

سلام دوستان
وقتی می خوام توی gridview حدف کنم میره به آدرس item/delete/1 و دیگه از post استفاده نمی کنه
چطور می تونم درستش کنم
ممنون

0

#2 User is offline   nima_naraghi 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 61
  • Joined: 15-March 13
  • Location:Iran, Tehran

Posted 18 April 2014 - 07:54 AM

احتمالا ایجکس فرمت فعال نیست
کدت رو بزار تا بتونم بیشتر کمکت کنم

0

#3 User is offline   desatir7316 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 267
  • Joined: 19-March 14

Posted 30 April 2014 - 03:02 AM

از وقتی تنظیمات asset رو دست کار کردماینجوری شد
حالا پروژه روی سیستم های دیگه مشکلی نداشت ، فقط با سیستم خودم اینجوری بود که یه system restore زدم درست شد!!!!
الان هم که توی viewهام جایfooter و slider رو عوض کرده، ولی بازم فقط توی سیستم خودم اینحوری
خییلی عجیب غریب شده

0

#4 User is offline   ahb360 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 52
  • Joined: 15-February 10

Posted 01 May 2014 - 01:01 AM


من دقیقا متوجه نشدم منظور شما رو
ولی اگه قبلا assets رو غیر فعال کردین و الان مشکل دارین
هرچی توی فولدر assets هست رو پاک کنید ببینید چی میشه

0

#5 User is offline   desatir7316 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 267
  • Joined: 19-March 14

Posted 01 May 2014 - 02:36 AM

asset هارو که یه بار غیرفعال کردم اونجوری شد، دیگه بسه این کار رو نمی کنمپاکشونم میکنم بازم فرقی ندارههمونجوری

0

#6 User is offline   ahb360 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 52
  • Joined: 15-February 10

Posted 01 May 2014 - 02:39 AM


کدتون رو بزارین ببینیم چجوریه

0

#7 User is offline   desatir7316 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 267
  • Joined: 19-March 14

Posted 01 May 2014 - 05:48 AM

الان که توی یه virtualbox درستش کردم و کپیش رو اوردم اینجا، درسته الانولی کجای کدم رو می خواید ببینید؟مشکل از asset های هست که توی سیستم خودم تولید می شن فکر کنموقتی که مشکل داره، حذفش هم که می کنم بازم درست تولید نمی شن( اونم اگه از asset ها باشه مشکل)

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users