Yii Framework Forum: مشکل در Isguest - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

مشکل در Isguest

#1 User is offline   mohammad javad 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 10-March 14

Posted 08 April 2014 - 06:04 AM


با سلام

در پروژه ای که بنده نوشته ام، با استفاده از دیتابیس authenticate صورت میگیرد
زمانی که کاربر من لاگین است، اگر کاربر را از دیتابیس حذف کنم همچنان لاگین می ماند.
و میتواند دسترسی به صفحات داشته باشد
چگونه باید این مشکل را حل کنم؟

در صورت لزوم کانفیگ و غیره را کپی کنم

0

#2 User is offline   nima_naraghi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 171
  • Joined: 15-March 13
  • Location:Iran, Tehran

Posted 09 April 2014 - 12:41 AM

برای اینکار باید بعد از پاک کردن از دیتابیس خودت بصورت دستی
SESSION
مربوط به اون کاربر را حذف کنی یا سورس دیتابیست را طوری تغییر بدی که خودش اینکارو بکنه که هیچکدوم از این دو راه خوب نیست.
برای اینکار پیشنهاد میکنم برای پاک کردن کاربر داخل اپلیکیشن(سایت) قسمتی رو بسازی تا بعدش بتونی سشنها رو مدیریت کنی نه به صورت دستی از دیتابیس.

0

#3 User is offline   mohammad javad 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 10-March 14

Posted 09 April 2014 - 04:49 AM

View Postnima_naraghi, on 09 April 2014 - 12:41 AM, said:


برای اینکار پیشنهاد میکنم برای پاک کردن کاربر داخل اپلیکیشن(سایت) قسمتی رو بسازی تا بعدش بتونی سشنها رو مدیریت کنی نه به صورت دستی از دیتابیس.


ممنون دوست عزیز. میشه بیشتر راهنماییم کنید. با مثال یا یک لینک !!!

0

#4 User is offline   mohammad javad 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 10-March 14

Posted 12 April 2014 - 11:40 PM

به طور کلی من اگه بخوام authenticate رو خودم براساس الگوریتم دلخواه خودم بازنویسی کنم چطور باید این کار رو بکنم؟
مثلا من میخوام فقط از کوکی استفاده کنم که از یک Token در جدول استفاده میکنه و این token بعد از یک سری اتفاق ها تغییر میکنه (مثلا بعد از آپدیت رمز عبور)
هدف اصلی من ایجاد این تغییرات به طوری که همچنان بتونم از پارامترهای مثل @ در rule ها در کنترل ها استفاده کنم؟
کسی هست که منو یاری کنه؟ :)

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users