Yii Framework Forum: The Asset Folder - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

The Asset Folder is it dynamic folder? Rate Topic: -----

#1 User is offline   Sachy 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 177
  • Joined: 01-December 13

Posted 12 February 2014 - 05:27 PM

Is the asset folder in your application directory , a dynamic folder? the name of the folders in my case is e0b1a3b3, c1c1cf36,69b1e452,44eb04c4,7d883f12
0

#2 User is offline   ORey 

  • Elite Member
  • PipPipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1,701
  • Joined: 20-April 09
  • Location:Moscow, Russia

Posted 12 February 2014 - 05:43 PM

yes, it is created by asset manager and contains assets from yii core, extensions etc.
God is real unless declared as integer
0

#3 User is offline   Matthew Torres 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 12-February 14

Posted 12 February 2014 - 09:23 PM

Yup. I've also noticed that every time I generate Models from gii the assets folder changes.
0

#4 User is offline   guyute 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 30-December 14

Posted 17 March 2015 - 04:46 PM

I understand that the assets directory is dynamic and is written to by the Yii core and extensions. However I am confused as to how the directory needs to be maintained for different versions of my application.

I have a development version of the site and I just updated a bunch of packages using composer and the assets directory was modified and added to. Now I want to release these changes to production. Should I be overwriting the assets directory on production. I can tell that the assets directory on production has also been updated by the application just by the application being used.

I am pretty sure that if I don't move my updated assets directory to production but I do move the updated packages, the application on production will break. But I am not sure if I should overwrite the assets directory on production.

Please let me know if there are best practices for managing the assets directory on two versions of the same application.

Thank you.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users