Yii Framework Forum: چگونه یک رکورد از دیتابیس رُ نمایش بدیم؟ - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

چگونه یک رکورد از دیتابیس رُ نمایش بدیم؟ چگونه یک رکورد از دیتابیس رُ نمایش بدیم؟

#1 User is offline   r.khalafi65@gmail.com 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 05-January 14

Posted 05 January 2014 - 09:14 AM

با سلام خدمت دوستان
من تازه کار با فریم ورک رُ شروع کردم.
برنامه رُ نصب کردم
پروژه جدید ایجاد کردم
کانکشنمُ درست کردم
با gii واسش مدل و کنترلر ایجاد کردم.
ولی هر کاری می کنم نمیتونم به نتیجه ای برسم.
حتی نمی تونم یه رکورد از دیتا بیسم رُ نمایش بدم
اگر کسی بتونه بطور عملی اینُ بهم نشون بده خیلی لطف کرده
.
.
.
ممنون
رضا

0

#2 User is offline   Saeed Gholizadeh 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 58
  • Joined: 02-December 13

Posted 06 January 2014 - 09:58 AM


سلام

اولا پیشنهاد می کنم از مثال blog خود yii استفاده کنی اگه تو github هم بگردی مثال برای blog زیاد داره و مثلا برو نمایش لیست پست هارو نگاه کن

اما در کل خوب باید تو کنترلر به هر طریقی که دوست داشتی دیتا رو بگیری
یا از query و pdo استفاده کنی و مستقیم آرایه بگیری یا از توابعی مثل CActiveDataProvider یا findAll استفاده کنی

خوب اگه آرایه بگیری و fetchall کنی که خودت می دونی چطور تو view استفاده کنی باید تو کنترلر آرایه رو پاس بدی به view

اگه آبجکت هم بود می تونی از widget های خود yii برای نمایش دیتا استفاده کنی یا مثلا bootstrap رو نصب کنی و از widget های اون استفاده کنی

در کل حتما یه سر به مثال ها بزن تو همشون از همین روش ها استفاده شده

--------------------------------
Mr. Saeed Gholizadeh
Senior PHP Developer
BS of IT

LinkedIn
0

#3 User is offline   r.khalafi65@gmail.com 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 05-January 14

Posted 09 January 2014 - 02:58 PM

TNX
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users