Yii Framework Forum: ترجمه و فارسی کردن - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ترجمه و فارسی کردن استفاده از فایل ترجمه

#1 User is offline   masoudy 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 03-November 13

  Posted 03 November 2013 - 05:15 AM

سلاسلام
من تازه yii رو شرو کردم قبلا با کیک کار کردم
یه سوال داشتم که توی
اینترنت خیلی جواب براش داره ولی من نتوستم جواب بگیرم امیدوارم بتونید کمکم کنید
من می خواهم پروجمو فارسی کنم برای این کار فولدر fa-ir
از مسیر yii\framework\messages تو مسیر \protected\messages کپی کردم
و فایل main.php تو فولدر config رو عوض کردم
یعنی این دو خط رو اضافه کردم به آرایش
	'sourceLanguage'=>'en_us',
	'language'=>'fa-ir',


بعد تو فایل index.php تو مسیر \protected\views\site
چند تا echo گذاشتم برا تست کارم که نتیجه هم نگرفتم

$lang = Yii::app()->language;
echo "my lang is:::::".$lang."<br>";
echo Yii::t('zii','Delete')."<br>";
echo Yii::t('yii','Get a new code');


تو یه خروجی زبان رو fa-ir میزنه ولی
Delete , Get a new code رو ترجمه نمی کنه
ترجمه این دو تا توی فایل های yii.php و zii.php
وجود داره


نمی دونم چنتا فش بهم دادید تا اینجاشو خوندید سعی کردم راست چین کنم ولی نشد بیخشید



نمی دونم چنتا فش بهم دادید تا اینجاشو خوندید سعی کردم راست چین کنم ولی نشد بیخشید

0

#2 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 03 November 2013 - 09:57 AM

ضمن خوش آمود گویی ورودتان به جامعه Yii.
اون فایلی را که شما کپی کرده این اشتباه است، آن فایل صرفا مربوط به ترجمه های خود هسته فریمورک می شود و شما برای پروژه خود باید در مسیر protected/messages یک شاخه جدید با نام شناسه زبانی مورد نظرتان که در اینجا fa_ir است نه fa-ir و فایل های ترجمه را که حاوی یک آرایه مشتمل بر کلید و مقدار است که کلید همان کلید ترجمه است و مقدار همان ترجمه کلید را قرار دهید:
برای مثال:

return array(
...
 	'red'=>'قرمز',
...
);


www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#3 User is offline   masoudy 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 03-November 13

Posted 04 November 2013 - 12:31 AM

View PostShahcheraghean, on 03 November 2013 - 09:57 AM, said:

ضمن خوش آمود گویی ورودتان به جامعه Yii.
اون فایلی را که شما کپی کرده این اشتباه است، آن فایل صرفا مربوط به ترجمه های خود هسته فریمورک می شود و شما برای پروژه خود باید در مسیر protected/messages یک شاخه جدید با نام شناسه زبانی مورد نظرتان که در اینجا fa_ir است نه fa-ir و فایل های ترجمه را که حاوی یک آرایه مشتمل بر کلید و مقدار است که کلید همان کلید ترجمه است و مقدار همان ترجمه کلید را قرار دهید:
برای مثال:

return array(
...
 	'red'=>'قرمز',
...
);


ممنون از پاسخ گویی شما- مشکل از همون fa_ir بود اسم فایل رو اشتباه گذاشته بودم
0

#4 User is offline   masoudy 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 03-November 13

Posted 04 November 2013 - 12:33 AM

ممنون از راهنمایی شما- مشکل در اشتباه اسم فایل بود
با تشکر

0

#5 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 04 November 2013 - 10:24 AM

خواهش می کنم. برای اطلاعات بیشتر در زمینه i18n به این آدرس مراجعه کنید:

http://www.yiiframew.../en/topics.i18n
www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users