Yii Framework Forum: ترجمه ورودی - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ترجمه ورودی ترجمه ورودی

#1 User is offline   hshfcb 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 12-August 13

Posted 15 September 2013 - 01:44 AM

وقتی از ورودی اطلاعات فارسی میگیرم به صورت ؟؟؟؟/ مینویسه...میخواستم ببینم بدون یوتی اف 8 کردن تمام صفحات فارسی بگیرم..چیکار کنم به نظرتون
0

#2 User is offline   Ostovar IT 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 09-June 11
  • Location:iran, tehran

Posted 15 September 2013 - 03:23 AM

View Posthshfcb, on 15 September 2013 - 01:44 AM, said:

وقتی از ورودی اطلاعات فارسی میگیرم به صورت ؟؟؟؟/ مینویسه...میخواستم ببینم بدون یوتی اف 8 کردن تمام صفحات فارسی بگیرم..چیکار کنم به نظرتون



در کجا به صورت علامت سوال نمایش داده میشه؟
اگر در صفحات وب این حالت پیش میاد متا تگ مربوطه رو به layout اصلی اضافه کنید همه صفحات درست میشه نیازی نیست تک تک صفحات رو تغییر بدید

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />


اگر در دیتابیس این مشکل وجود داره در تنظیمات جدول و دیتابیس utf8 رو انتخاب کنید مشکل بر طرف میشه

تحلیل، طراحی و برنامه نویسی وب، آموزش "ایی" فریمورک و برنامه نویسی وب، اخبار، مقالات، درج آگهی، استخدام و ... در وب سایت فناوری اطلاعات استوار
www.ostovarit.com
09128157188
0

#3 User is offline   sbrfarhadi 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 31-August 12

Posted 25 September 2013 - 12:32 PM


یه احتمال دیگه هم هست اینکه هنگام خوندن اطلاعات از دیتابیس
utf8
رو تنطیم نکرده باشی
توی فایل کانفیگ قسمت
db
رو ببین به این شکل باید باشه

'db'=>array(
'connectionString' => 'mysql:host=localhost;dbname=mydatabase',
'emulatePrepare' => true,
'username' => 'root',
'password' => '',
'charset' => 'utf8',
),

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users