Yii Framework Forum: Css In Multi Language - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Css In Multi Language How load Yiibootstrap ltr

#1 User is offline   mahdi1986 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 35
  • Joined: 14-February 13

Posted 26 July 2013 - 04:15 AM

Hi dears,
I am problem, please help me :(
I want to develope site with multi language, but I want to change menu(right to left) and other thing that need to right to left, I use Yiibootstrap, how can I load RTL Css at run time in YiiBootstrap,I vary searched in google but I can not found any solution :((
Can Any body help Me??
I use this command for run YiiBootstrao
 Yii::app()->bootstrap->init()    ;

0

#2 User is offline   Ostovar IT 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 09-June 11
  • Location:iran, tehran

Posted 26 July 2013 - 09:29 AM

View Postmahdi1986, on 26 July 2013 - 04:15 AM, said:

Hi dears,
I am problem, please help me :(
I want to develope site with multi language, but I want to change menu(right to left) and other thing that need to right to left, I use Yiibootstrap, how can I load RTL Css at run time in YiiBootstrap,I vary searched in google but I can not found any solution :((
Can Any body help Me??
I use this command for run YiiBootstrao
 Yii::app()->bootstrap->init()    ;



سی اس اس سایت رو بر اساس زبان اصلی بزن مثلا اگر زبان اصلی فارسی کل سایت را راست چین طراحی کن، حالا سی اس اس دیگری برای نسخه مثلا انگلیسی ایجاد کن که در آن نوشته ها و بقیه باکس ها چپ به راست (چپ چین) شده است
با یک شرط ساده اگر زبان فارسی نبود سی اس اس دوم رو اجرا کن
if(Yii::app()->getLanguage()=='en') 
		echo "<link href='".Yii::app()->baseUrl."/css/en.css' rel='stylesheet' type='text/css' />";

با کد زیر هم میتونیم زبان سیستم رو تغییر بدی
Yii::app()->setLanguage('en');

تحلیل، طراحی و برنامه نویسی وب، آموزش "ایی" فریمورک و برنامه نویسی وب، اخبار، مقالات، درج آگهی، استخدام و ... در وب سایت فناوری اطلاعات استوار
www.ostovarit.com
09128157188
3

#3 User is offline   mahdi1986 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 35
  • Joined: 14-February 13

Posted 27 July 2013 - 02:12 AM

View PostOstovar IT, on 26 July 2013 - 09:29 AM, said:

سی اس اس سایت رو بر اساس زبان اصلی بزن مثلا اگر زبان اصلی فارسی کل سایت را راست چین طراحی کن، حالا سی اس اس دیگری برای نسخه مثلا انگلیسی ایجاد کن که در آن نوشته ها و بقیه باکس ها چپ به راست (چپ چین) شده است
با یک شرط ساده اگر زبان فارسی نبود سی اس اس دوم رو اجرا کن
if(Yii::app()->getLanguage()=='en') 
		echo "<link href='".Yii::app()->baseUrl."/css/en.css' rel='stylesheet' type='text/css' />";

با کد زیر هم میتونیم زبان سیستم رو تغییر بدی
Yii::app()->setLanguage('en');


مرسی از جوابت
من میخواستم نحوه لود کردن سی اس اس رد تو خود بوتسترپ عوض کنمو که فکر کنم کار اشتباهی بود،
یه فایل سی اس اس ساختم و مواردی که باید فارسی می َشد را در اون قرار دادم
Thx for replay
0

#4 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 27 July 2013 - 10:19 AM

View Postmahdi1986, on 27 July 2013 - 02:12 AM, said:

مرسی از جوابت
من میخواستم نحوه لود کردن سی اس اس رد تو خود بوتسترپ عوض کنمو که فکر کنم کار اشتباهی بود،
یه فایل سی اس اس ساختم و مواردی که باید فارسی می َشد را در اون قرار دادم
Thx for replay



دقیقا درست ترین راه اینه که خود بوت استراپ رو از طریق css فارسی کنید. اگر نمی تونید خودتون این کار را انجام بدید از نسخه فارسی بوت استراپ استفاده کنید
نسخه فارسی رو می تونید از اینجا دانلود کنید که کار خوبی از شرکت نقش جهان هست. کافیه کد css رو جایگزین کنید




2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users