Yii Framework Forum: ایجاد یک بلوک از یک ویو در صفحه اول - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ایجاد یک بلوک از یک ویو در صفحه اول

#1 User is offline   SRF 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 03-July 13

Posted 03 July 2013 - 05:48 AM


سلام
من می خواستم از یک view مربوط به ایجاد کاربر، در صفحه اولم که خودش یک view از یک ماژول است یک نمایش داشته باشم. تا الان تونستم با استفاده از تابع renderPartial اونو نشون بدم ولی وقتی روی دکمه create کلیک می کنم هیچ چیزی تو دیتابیس ایجاد نمیشه. کسی میتونه راهنمایی بکنه چیکار کنم


0

#2 User is offline   amirkheirabadi 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 15-April 13

Posted 03 July 2013 - 11:06 AM

اگه کد های ویو و اکشنو بزاری بهتر می شه جواب داد :D
0

#3 User is offline   nima_naraghi 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 57
  • Joined: 15-March 13
  • Location:Iran, Tehran

Posted 19 July 2013 - 04:48 AM

View PostSRF, on 03 July 2013 - 05:48 AM, said:


سلام
من می خواستم از یک view مربوط به ایجاد کاربر، در صفحه اولم که خودش یک view از یک ماژول است یک نمایش داشته باشم. تا الان تونستم با استفاده از تابع renderPartial اونو نشون بدم ولی وقتی روی دکمه create کلیک می کنم هیچ چیزی تو دیتابیس ایجاد نمیشه. کسی میتونه راهنمایی بکنه چیکار کنم



یکم اطلاعات بیشتر بزار مثلا کد فرم و کنترلرهای درگیر.
حدس میزنم فرمت داره به کنترلر اشتباه فرستاده میشه
از ایجکس استفاده کردی؟

0

#4 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 24 July 2013 - 01:54 AM

آره دقیقا، بنده هم همین مشکل را دارم. و به کنترلر اشتباده میره چطور باید تعریف کرد که به کنترلر درست بره؟

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#5 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 367
  • Joined: 19-January 11

Posted 27 July 2013 - 10:13 AM

View PostShahcheraghean, on 24 July 2013 - 01:54 AM, said:

آره دقیقا، بنده هم همین مشکل را دارم. و به کنترلر اشتباده میره چطور باید تعریف کرد که به کنترلر درست بره؟



echo CHtml::beginForm(array('ControllerName/ActionName'), 'post')


0

#6 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 28 July 2013 - 02:12 AM

ضمن تشکر از جوابتون.
این راه را هم خودم کشف کردم درسته؟

$form=$this->beginWidget('CActiveForm', array(
	'id'=>'comment-form',
   'action'=>Yii::app()->createUrl('controller/action'),
));

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#7 User is offline   ahb360 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 32
  • Joined: 15-February 10

Posted 31 July 2013 - 04:29 AM

درسته

View PostShahcheraghean, on 28 July 2013 - 02:12 AM, said:

ضمن تشکر از جوابتون.
این راه را هم خودم کشف کردم درسته؟

$form=$this->beginWidget('CActiveForm', array(
	'id'=>'comment-form',
   'action'=>Yii::app()->createUrl('controller/action'),
));


0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users