Rights Module Hakkında

Merhaba arkadaşlar user and rights modulunü kurdum yetkilendirme olayları task roles vs nasıl olacak kısaca right kurduk ama nasıl yetkilendiricem şimdi .Yardımlarınız teşekkürler.

sitede Wiki var aç oku cemal. wiki de oldugu halde buraya sormandaki amacı anlayamadım. 52 postun var alayı böyle. Post mu kasıyosun ne yapısoun ?

Benim daha çok amacım ingilizce bilmeyen arkadaşların bu bilgilerden faydalanması ve yeni bir şeyler öğrenmektir. böyle bir tepki göstermen yersiz Hasan Bey.Bazen wiki yeterli olmuyor.Özellikle ingilizce bilmeyen arkadaşlar için lütfen böyle yorumlar yazmayalım.

Saçma sapan konularda açmayalım. Wiki dünya genelindeki tüm kullanıcılara yetiyorda bize niye yetmesin. TC vatandaşları Gerizekalımı demeye çalışıyorsun?

3 yaşında cocuk bile google translate kullanıyor bilmeyen translate kullansın yine yapamazsa buyursun gelsin sorsun.

koca sitede o kadar ülke forumu var bir tanesinde bizimki gibi amaçsız konular yok.illa faydalı olmak istiyorsan Wiki nin türkçesini hazırla. emin ol geliştiriciler boyle bir adımı gormezlikten gelmez. o zaman faydalı olursun işte.

Tepki göstermem yersiz ne demek yerini kimseye soracak değilim. Ben sadece Turkce alanda bu tarz dengesiz konular gormekten utanıyorum.Gir diğer ulke forumlarına bak. senin gibi cevabı olan herseyı soruyormu adamlar? Sen utanmıyorsan eger sende ciddi bir problem var demektir.

konu acmayı en beceriksiz insan bile becerebiliyor konu actın diye ülkeye/vatana/millete/bilmeyene hizmet ettiğini sanman da megolamanyaklık göstergesidir.Siz kimseden üstün olmadığınız gibi kimsede sizden üstün değil.

Hasan bey yanılıyorsunuz cemal bey ile diyaloglarınızı okudum.Lakin her konuda size hak veremiyorum.Ben şahsen cemal bey sayesinde çok şey öğrendim.Kırılmış olsa gerek ki hiç konu açmıyor.Bende bu saatten sonra forumda gezmem cemal bey forumu canlı tutuyordu.Neyse iyi çalışmalar.

Hasan bey,

söylediklerinize katılmamakla beraber bir insanı bu şekilde küçük düşürücü bir tavırla aşağılamanız bence çok yanlış. Cemal arkadaşımız bazen yersiz sorular soruyor olabilir fakat hangimiz yersiz soru sormadık ki ? Ben ilk PHP yi öğrenirken ceviz.net de o kadar soru sordum ki şimdi açıp baktığımda kendi kendime gülmeden edemiyorum. O zaman ben post mu kasmıştım ? Ben cevabını bildiğim soruları mı soruyordum sırf gündemde kalabilmek için ? hayır! Sadece ordaki insanların bana karşılıksız yardımcı olacağı inancı vardı. Beni ezmeyecekleri beni kırmadan herşeyi anlatacakları inancı vardı. Ben cemal beyin de safiyane duygularla forumda bu duygularla konu açtığını düşünüyorum. Bizde bilen insanlar olarak cemal beyi kırmadan elimizden geldiğince ona yardım ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Sözüm odur ki biz millet olarak birbirimize saygıyı öğrenmedikçe empati kuramadıkça bu forumda yazılanlardan utanmamız çok yersiz olur. Çünkü öncelikle utanılacak şey kendimizdir! İyi çalışmalar.

Bu son 2 mesajı empati kurmaya çabalayarak yazdıgınızı varsayıyorum. Öğrenmek isteyen ile "Armut Piş agzıma düş" diyen arasında çok büyük bir fark oldugunu anlatmama gerek yok. Öğrenmek isteyen sitede bulunan kaynakları arastırmadan gelip burada soru sormaz öyle değilmi? kendisi araştırmadan rights module calısmıyor demek ben hiç bir çaba gostermeden sitem calıssın her ozellik benim istedigim gibi olsun demekten farksız. Ha desenizki ben rights ı kurcaladım calıstırdım ama ben 10 farklı kullanıcı sınıfı olsun istiyorum bunu nasıl yaparım oturayım size bunu 10 sayfa yazayım.Ama once siz bir caba gosterinki karsıdaki de sizin cabasız onun zamanını calmaya calıstıgınızı dusunmesin.

Ben foruma arada bir giriyorum cevaplayabileceğim bir soru varsa cevaplıyorum cevaplıyabilecegim bir sru yoksada cıkıyorum.Her girdigimde amacsız konular gormek istemiyor olmam bir hatamı ?

Sacma sapan konular foruma renk katacaksa varsın katmasın.