Yii Framework Forum: Promp / Filter - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Promp / Filter

#1 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 227
  • Joined: 19-April 13

Posted 23 June 2013 - 06:47 AM

با سلام
آیا امکان داره داخل فیلد های فیلتر
gridview
یک متن پیش فرض بذاریم؟؟ مثلا بنویسیم : جستجو
مرسی

0

#2 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 210
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 30 June 2013 - 07:58 AM


اگر میخواهید مقدار پیشفرض بدید میتونید قبل از ارسال مدل به ویو، attribute مورد نظر رو دستی مقدار دهی کنید. کد نمونه:

	$model = new Bills();
	$model->unsetAttributes();
	$model->attribute_name="default filter value";//where attribute_name is the attribute for which you want the default value in the filter search field
	if(isset($_GET['Bills'])){
    	$model->attributes = $_GET['Bills'];
	}
	$this->render('admin',array('model'=>$model));


البته اینکار چندان منطقی به نظر نمیرسه و اگر منظورتون placeholder بوده که وقتی روی textbox کلیک میشه، مقدار اون از بین بره. از این کد نمونه در view و در CGridview استفاده کنید:

'filter'=>CHtml::activeTextField($model, attribute, 
             	array('placeholder'=>'place holder text'))),



وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

#3 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 227
  • Joined: 19-April 13

Posted 01 July 2013 - 02:50 AM

View PostNabi, on 30 June 2013 - 07:58 AM, said:


اگر میخواهید مقدار پیشفرض بدید میتونید قبل از ارسال مدل به ویو، attribute مورد نظر رو دستی مقدار دهی کنید. کد نمونه:

	$model = new Bills();
	$model->unsetAttributes();
	$model->attribute_name="default filter value";//where attribute_name is the attribute for which you want the default value in the filter search field
	if(isset($_GET['Bills'])){
    	$model->attributes = $_GET['Bills'];
	}
	$this->render('admin',array('model'=>$model));


البته اینکار چندان منطقی به نظر نمیرسه و اگر منظورتون placeholder بوده که وقتی روی textbox کلیک میشه، مقدار اون از بین بره. از این کد نمونه در view و در CGridview استفاده کنید:

'filter'=>CHtml::activeTextField($model, attribute, 
             	array('placeholder'=>'place holder text'))),






سلام
مرسی از راهنمایی تون
منظور من هم قسمت دوم گفته ی شماست ، اما وقتی اجرا کردم با خطای زیر متوقف شدم:
get_class() expects parameter 1 to be object, string given 


؟؟؟
مرسی

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users