Yii Framework Forum: Autocomplete - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Autocomplete

#1 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 181
  • Joined: 19-April 13

Posted 15 May 2013 - 06:50 AM

سلام
من 2تا جدول به صورت زیر دارم :
contact( id, name , tel ,..., sid){ sid foriegnkey}
user('sid, name , ..){sid primary key}

من میخوام از
autocomplete
در یک فرم جستجو استفاده کنم. زمانیکه کاربر نامی را وارد میکند
suggestion
عمل کند.
به این صورت که نام را در هر 2 جدول بگردد.
اما
در کد زیر
join
را نمیپذیرد

 public function actionAutoCompleteLookup()
    {
       if(Yii::app()->request->isAjaxRequest && isset($_GET['q']))
       {
            /* q is the default GET variable name that is used by
            / the autocomplete widget to pass in user input
            */
          $name = $_GET['q']; 
                    // this was set with the "max" attribute of the CAutoComplete widget
          $limit = min($_GET['limit'], 50);
          //$n=$_GET['name'];
          $criteria = new CDbCriteria;
          $criteria->condition = '(name LIKE :sterm or t1.name LIKE :sterm)and sid=:s';
          $criteria->params = array(":sterm"=>"%$name%" ,':s'=>yii::app()->session['sid']);
          $criteria->limit = $limit;
         
          echo $criteria;
          $userArray = Contact::model()->with('s')->findAll($criteria);
          
          $returnVal = '';
          foreach($userArray as $userAccount)
          {
             $returnVal .= $userAccount->getAttribute('name').'|'
                                         .$userAccount->getAttribute('idcontact')."\n";
          }
          echo $returnVal;
       }
    }


با تشکر
0

#2 User is offline   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 153
  • Joined: 14-August 11

Posted 22 May 2013 - 11:10 AM


من هرچی گشتم اصن تو کد شما join پیدا نکردم :huh:

1

#3 User is offline   Mahmood3D 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 03-June 13
  • Location:Iran

Posted 08 June 2013 - 03:41 AM

منم چیزی پیدا نکردم
0

#4 User is offline   n-r 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 181
  • Joined: 19-April 13

Posted 08 June 2013 - 11:47 PM

سلام دوستان
یک- قسمت
join
با
with
تعریف شده بود
دو- من این مشکل را با
jquery ui
حل کردم نه با کلاسهای خود
yii.
مرسی

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users