Yii Framework Forum: خطا Error 404 Unable To Resolve The Request - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

خطا Error 404 Unable To Resolve The Request Error 404 Unable to resolve the request

#1 User is offline   sbrfarhadi 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 31-August 12

Posted 20 April 2013 - 03:12 AM

سلام دوستان
ببینید،توی سیستم لوکال یه کنترلر درست کار میکنه
اما وقتی به هاست آپلود کردم خطای زیر رو میده
Error 404
Unable to resolve the request


توی جستجوهایی که داشتم گفتن موارد زیر رو چک کن که کردم،اما به نتیجه ای نرسیدم

به حروف ، و بزرگی کوچکی اسم کنترلر و ویو دقت کن
پرمیژنش داخل سرور رو چک کن
سطح دسترسی که بهش دادیو چک کن


ممنون میشم راهنمایی کنید

0

#2 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 20 April 2013 - 05:51 AM

نحوه آدرس دهی این کنترلرتون چطوری انجام میشه؟

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#3 User is offline   Hesam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 12-November 12
  • Location:Toronto

Posted 20 April 2013 - 08:51 AM

View Postsbrfarhadi, on 20 April 2013 - 03:12 AM, said:

سلام دوستان
ببینید،توی سیستم لوکال یه کنترلر درست کار میکنه
اما وقتی به هاست آپلود کردم خطای زیر رو میده
Error 404
Unable to resolve the request


توی جستجوهایی که داشتم گفتن موارد زیر رو چک کن که کردم،اما به نتیجه ای نرسیدم

به حروف ، و بزرگی کوچکی اسم کنترلر و ویو دقت کن
پرمیژنش داخل سرور رو چک کن
سطح دسترسی که بهش دادیو چک کن


ممنون میشم راهنمایی کنید



این لینک و حتما خودت دیدی
http://stackoverflow...ntroller-action
به نظرم بده یکی دیگه برات چک کنه شاید خوب دقت نکردی
اگه فقط یک کنترلر هست و اونم روی ویندوز کار میکنه روی لینوکس کار نمی کنه احتمالا همون کوچیک بزرگی حرفاست
اگه تونستی حلش کنی بگو مشکلش چی بوده برای بعدی ها بدرد می خوره

0

#4 User is offline   sbrfarhadi 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 31-August 12

Posted 08 May 2013 - 09:23 AM


سلام به دوستان
مشکل حل شد وخطا هم دقیقا برای بزرگی و کوچیکی حرف بود،
اما اصلا منطقشو متوجه نشدم،براتون توضیح میدم ببینم نظر شما چیه؟
به بزرگی کوچیکی حرف اول دقت کنید

planingController.php
با این خطا میداد
----------------------------
PlaningController.php
با این درست شد



تفاوت فقط توی حرف
P
بود که با بزرگ نوشتنش درست شد

درحالی که مدل هم با حرف کوچیکه!ولی چرا حرف اول کنترلر رو بزرگ کردم درست شدو متوجه نمیشم




0

#5 User is offline   Hesam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 12-November 12
  • Location:Toronto

Posted 08 May 2013 - 09:39 AM

View Postsbrfarhadi, on 08 May 2013 - 09:23 AM, said:


سلام به دوستان
مشکل حل شد وخطا هم دقیقا برای بزرگی و کوچیکی حرف بود،
اما اصلا منطقشو متوجه نشدم،براتون توضیح میدم ببینم نظر شما چیه؟
به بزرگی کوچیکی حرف اول دقت کنید

planingController.php
با این خطا میداد
----------------------------
PlaningController.php
با این درست شد



تفاوت فقط توی حرف
P
بود که با بزرگ نوشتنش درست شد

درحالی که مدل هم با حرف کوچیکه!ولی چرا حرف اول کنترلر رو بزرگ کردم درست شدو متوجه نمیشم





حتما اگه سر به سایت ایی بزنی میبینی که یک سری قرار داد برای اسم گذاری وجود داره مثلا تا اینجایی که من دیدم هم مدل هم کنترلر ها باید با اسم بزرگ باشه. اونایی که روی ویندوز کد میزنن هم باید خیلی حواسشون باشه. خود من امروز با یک ویجتی کار می کردم اما این مشکل حرف بزرگ و کوچیک رو خیلی گیر میداد به اشتباه با اینکه من رعایت کرده بودم. برای همین بهتره که به قانون ها وفادار بمونی تا اینکه کمترین خطارو بگیری. در عوض الان میدونی اگه این اشتباه اتفاق افتاد مشکل از کجاست


1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users