Yii Framework Forum: Image Problem - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Image Problem Rate Topic: -----

#1 User is offline   freshyiiuser 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 77
  • Joined: 07-March 13

Posted 15 April 2013 - 03:14 PM

i have a multilanguage web app using yii. in the main.php, i inserted a picture

<td align="right">
<img src="images/ll.jpg" width="150" align="right">
</td>

when i put the following url in the browser: webroot/projectname the picture appears in the header
when i click to change the language the picture disappear

url: webroot/projectname/index.php/site/index?language=en

can someone help me?
0

#2 User is offline   sensorario 

  • Elite Member
  • Yii
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,987
  • Joined: 07-September 10
  • Location:Cesena (Italy)

Posted 15 April 2013 - 03:25 PM

Who generate the url "webroot/projectname/index.php/site/index?language=en"? Its wrong!
0

#3 User is offline   freshyiiuser 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 77
  • Joined: 07-March 13

Posted 15 April 2013 - 03:47 PM

i am using in the url manager the following rules:
'urlManager'=>array(
'urlFormat'=>'path',
'rules'=>array(

'<controller:\w+>/<id:\d+>'=>'<controller>/view',
'<controller:\w+>/<action:\w+>/<id:\d+>'=>'<controller>/<action>',
'<controller:\w+>/<action:\w+>'=>'<controller>/<action>',
),

),

with switch case in the sitecontroller if (language='en'){render(enindex);)

where is the problem?
0

#4 User is offline   freshyiiuser 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 77
  • Joined: 07-March 13

Posted 15 April 2013 - 03:51 PM

it's working, i removed the rules from the url manager

thank you, it was a url problem
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users