Yii Framework Forum: Php Notice Trying To Get Property Of Non-Object - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Php Notice Trying To Get Property Of Non-Object /Applications/MAMP/htdocs/trackstar/protected/views/issue/view.php(12)

#1 User is offline   Joemaxwell 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 25
  • Joined: 13-February 13
  • Location:Fiji Via Melbourne

Posted 04 April 2013 - 11:19 PM

Have anyone come across this Issue, this after i complete my Issue project. What has happen is when i go to Project, from there and i try to create issue from there this is after adding filter, when i try to click on create issue, it appears very well fill in the details when i press create.

This is what happens: please view on the image attached.
Thanks.

ok that error means that the project id is not being saved with the issue, or may be not can someone help with this. Please.Attached File  Screen Shot 2013-04-05 at 3.18.46 PM.png (521.73K)
Number of downloads: 70
0

#2 User is offline   hiral darji 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 27
  • Joined: 31-May 12
  • Location:Ahmedabad

Posted 05 April 2013 - 01:25 AM

View PostJoemaxwell, on 04 April 2013 - 11:19 PM, said:

Have anyone come across this Issue, this after i complete my Issue project. What has happen is when i go to Project, from there and i try to create issue from there this is after adding filter, when i try to click on create issue, it appears very well fill in the details when i press create.

This is what happens: please view on the image attached.
Thanks.

ok that error means that the project id is not being saved with the issue, or may be not can someone help with this. Please.Attachment Screen Shot 2013-04-05 at 3.18.46 PM.png


In this file on line no:12,15 you write,
         'pid'=>$model->project->id


As per my understanding, It should be,
         'pid'=>$model->project_id

0

#3 User is offline   nilesh003 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 05-April 13

Posted 11 December 2013 - 08:13 AM

View Posthiral darji, on 05 April 2013 - 01:25 AM, said:

In this file on line no:12,15 you write,
         'pid'=>$model->project->id


As per my understanding, It should be,
         'pid'=>$model->project_id


Thanxs this help me very much.... :)
0

#4 Guest_Ann D. Guerrero_*

  • Group: Guests

Posted 06 February 2014 - 06:52 AM

You have a little mistake in the line no 12 and 15.
You write 'pid'=>$model->project->id its wrong coding.
You have write 'pid'=>$model->project_id. Fix this you will solve your problem.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users