Yii Framework Forum: روند اجرای برنامه توی فریمورک - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

روند اجرای برنامه توی فریمورک

#1 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

  Posted 14 March 2013 - 02:50 AM


دوستان. روند اجرای برنامه توی فریمورک چطوری هست؟
یعنی برنامه از کجا شروع میشه و بعد به کجاها میره؟



www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#2 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 14 March 2013 - 05:09 AM

trace debug رو فعال کن، روند اجرا از بالا تا پایین همه رو میتونی ببینی. قبلاً اینجا یه توضیحی دادم:
http://www.yiiframew...post__p__195203


وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
1

#3 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 15 March 2013 - 09:31 AM

ممنون اقا نبی. اینجا که چیز زیادی نگفتید.
می خوام ببینم روند اجرا برنامه تو Yii چطوریه؟
ما کجاهاش می تونیم دست ببریم و کجاهاش نه؟

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#4 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 02 April 2013 - 12:45 AM

درمورد روند اجرا، مگر غیر از اینه که میخواید بدونید اول چه فایل و چه فانکشنی اجرا میشه و به ترتیب چه نمونه هایی از کلاس ها ایجاد و اجرا میشه و چه متدهایی اجرا میشه تا نهایتاً سایت شما رندر میشه. اگر منظورتون از روند اجرای فریم ورک همین بوده، این دقیقاً چیزیه که در همون پست توضیح دادم، یعنی شما با روشن کردن trace میتونید تمامی این موارد رو متوجه بشید و ببینید.
درمورد اینکه کجا میتونید دست ببرید، شاخه framework رو به هیچ عنوان دست نزنید و اگر لازم بود میتونید کلاسهایی که در اون موجوده رو extend کنید.



وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users