Yii Framework Forum: Weird Characters In Url - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Weird Characters In Url Weird Characters found when going to index Rate Topic: -----

#1 User is offline   fatjedi 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 10-December 12

Posted 13 March 2013 - 04:29 AM

Hi,

Currently I'm facing some problem the URL, some weird characters is shown after enter the website url.
this the snippet of the url:

post/index#.UUBD_Vtp4QQ

and below is the content for my htaccess:

#for clean url
RewriteEngine on

# if a directory or a file exists, use it directly
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

# otherwise forward it to index.php
RewriteRule . index.php

#check for php css


this is how i create my URL

<?php $this->widget('zii.widgets.CMenu',array(
                    'encodeLabel'=>false,
                    'items'=>array(

                        array('label'=>'<img data-hover="'.Yii::app()->request->baseUrl.'/images/about_over.png" src="'.Yii::app()->request->baseUrl.'/images/about.png" />', 'url'=>array('/post/index')),

                        array('label'=>'<img data-hover="'.Yii::app()->request->baseUrl.'/images/info_over.png" src="'.Yii::app()->request->baseUrl.'/images/info.png" />', 'url'=>array('/site/page', 'view'=>'about')),

                        array('label'=>'<img data-hover="'.Yii::app()->request->baseUrl.'/images/email_over.png" src="'.Yii::app()->request->baseUrl.'/images/email.png" />', 'url'=>array('/site/contact')),



                        //array('label'=>'<img src="'.Yii::app()->request->baseUrl.'/images/about.jpg" />', 'url'=>array('/site/login')),
                        //     array('label'=>'Login', 'url'=>array('/site/login'), 'visible'=>Yii::app()->user->isGuest)
                      // array('label'=>'Logout ('.Yii::app()->user->name.')', 'url'=>array('/site/logout'), 'visible'=>!Yii::app()->user->isGuest)isGuest
                    ),
                )); ?>


i have try remove the htaccess file but it doesn't work and the characters still remain
please advise, thanks
0

#2 User is offline   outrage 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 313
  • Joined: 10-November 09
  • Location:Blackpool, United Kingdom

Posted 13 March 2013 - 02:31 PM

Are you using "AddThis" extension/plugin?

If so try adding line below to AddThis config:

'data_track_addressbar':false

0

#3 User is offline   fatjedi 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 10-December 12

Posted 19 March 2013 - 09:34 PM

Hi,

Thank you for the information, it works
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users