Yii Framework Forum: Input Em Image - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Input Em Image Rate Topic: -----

#1 User is offline   milkieshake 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: 09-January 13

Posted 12 March 2013 - 12:31 PM

Fiz o upload de algumas imagens na controller e no form e esta tudo funcionando, no form eu faço o upload de imagem com inputs, no html ele fica assim:
<label for="Cv2VeiculosVeiculos_Adicionar">Adicionar</label>
<input id="ytCv2VeiculosVeiculos_foto_1" type="hidden" name="Cv2VeiculosVeiculos[foto_1]" value="">
<input id="Cv2VeiculosVeiculos_foto_1" type="file" name="Cv2VeiculosVeiculos[foto_1]">

No código ele tá assim:
<?php echo $form->labelEx($veiculos,'Adicionar'); ?>
		<?php echo $form->fileField($veiculos,'foto_1'); ?>


Mas eu não queria que aparecesse o campo, eu queria que ficasse assim o html:

<div style="float:left;margin-right:10px;"><a href="index.php"><img src="<?php echo Yii::app()->request->baseUrl; ?>/images/no_photo.jpg" border="0"><br>Adicionar</a></div>


Ao clicar nessa imagem abrir o campo de selecionar a imagem, e no update aparecer a imagem carregada, como fazer?

:rolleyes:
0

#2 User is offline   lagogz 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 454
  • Joined: 30-November 12
  • Location:Galiza

Posted 14 March 2013 - 03:25 AM

Bós días.

Non sei falar Portugués pero sí Galego, polo que tentaremos entendernos :)

Para que no update che apareza a imaxe deberías facer algo así:

<div class="row">
        <?php
            if(!$model->isNewRecord)                              //Se estamos editando un rexistro.
            {
                echo CHtml::image(
                                 Yii::app()->request->baseUrl.'/dir_imaxe/file_imaxe',""
                                 );
            }
        ?>
        </div>


Onde "file_imaxe" sería o nome da imaxe que entendo que recollerías no teu modelo, por exemplo:

$model->Imaxe


Polo q o anterior nos quedaría:

Yii::app()->request->baseUrl.'/dir_imaxe/'.$model->Imaxe.',""


Para amosar a imaxe como un link de upload, poderías probar esto image-select, ou esto ImageButton Upload.

Un saúdo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------- VISITEN FOCUCHASART --------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
1

#3 User is offline   milkieshake 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: 09-January 13

Posted 14 March 2013 - 07:27 AM

Gracias
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users