Yii Framework Forum: ایجاد ریلیشن بین جداول - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ایجاد ریلیشن بین جداول

#1 User is offline   Manee 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 23-September 12

Posted 10 March 2013 - 02:45 AM

من سه تا جدول دارم به صورت زیر:

Posted Image

الان از tbl_post فیلد user_id رو با جدول tbl_users و فیلد idریلیشن زدم
الان نمیتونم چند به چند انجام بدم به این صورت که
category_id از جدول post رو با post_id از categories.این چند به چند باید نوعشون چی باشه پریمیریکی یا چی چی برای ریلشین
ساختار دیتابیسم اینطوریه:

Posted Image
0

#2 User is offline   Reza m 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 148
  • Joined: 07-March 12

Posted 10 March 2013 - 04:47 AM


برای ایجاد ارتباط چند به چند باید یک جدول واسطه به صورت زیر ایجاد کنی

CREATE  TABLE `tbl_categories_post_relation` (
  `category_id` INT NOT NULL ,
  `post_id` INT NOT NULL ,
  PRIMARY KEY (`category_id`, `post_id`) ,

  CONSTRAINT `fk_post_category`
    FOREIGN KEY (`category_id` )
    REFERENCES `tbl_categories` (`id` )
    ON DELETE CASCADE
    ON UPDATE CASCADE,

  CONSTRAINT `fk_category_post`
    FOREIGN KEY (`post_id` )
    REFERENCES `tbl_post` (`id` )
    ON DELETE CASCADE
    ON UPDATE CASCADE)
ENGINE = InnoDB;


اونطور که متوجه شدم از MySQL Workbench برای ایجاد دیتابیست استفاده میکنی، در این صورت باید بگم که خود workbench ابزاری برای ایجاد ارتباط چند به چند داره که میتونی به راحتی از اون استفاده کنی.

0

#3 User is offline   Manee 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 23-September 12

Posted 10 March 2013 - 05:24 AM

سلام. اره از ورک بنچ استفاده میکنم بعد ایجاد ریلیشن نتونستم ازش استفاده ای بکنم راستش ذخیره کردم ولی چطوری استفاده کنم و رو همین جداول داشته باشم نتونستم

0

#4 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 210
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 12 March 2013 - 11:41 PM

همین یه دکمه تقریباً همه کار میکنه:
http://racky.wz.cz/y...ationButton.bmp


وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users