Yii Framework Forum: نام گذاری کلاس های فریمورک - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

نام گذاری کلاس های فریمورک

#1 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

  Posted 09 March 2013 - 09:22 AM


فلسفه نام گذاری کلاس های فریمورک Yii که با حرف C شورع می شوند چیست؟
دلیل خاصی دارد؟


www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#2 User is offline   Manee 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 23-September 12

Posted 09 March 2013 - 11:22 AM

تا جایی که من اطلاع دارم بر مبنای چون 5.1 نوشته شده برای اینکه کانفیلیکتی پیش نیاد و یا کلاسها اسمهاشون متشابه نباشه اومدن حرف سی بزرگ رو گذاشتن و توصیه شده شما این کار رو تو برنامه هاتون نکنید

0

#3 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 10 March 2013 - 01:37 AM

بنده که متوجه منظور شما نشدم.
این «بر مبنای چون 5.1 نوشته شده» یعنی چی؟
خوب با فرض این موضوع که شما فرمودید، حالا چرا حرف C بزرگ، چرا حرف دیگری انتخاب نکردند؟

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#4 User is online   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 209
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 12 March 2013 - 11:27 PM

C به معنای حرف اول کلمه Class استفاده شده.


وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

#5 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 13 March 2013 - 12:31 AM

آها. این شد یه دلیل.
از smardak که پرسیدم گفته بود نه هیچ دلیلی به جز قاطی نشدن با نام کلاس های کاربر ندارد.

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#6 User is online   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 209
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 13 March 2013 - 01:33 AM

صرفاً وجود یک کارکتر در اول نام کلاس ها به دلیل همین قاطی نشدن با نام دیگر کلاسهاست.
اما اینکه چرا حرف C ، فکر میکنم در یکی از کتابهای YII اشاره شده بود که حرف اول Class انتخاب شده.



وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

#7 User is offline   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 163
  • Joined: 14-August 11

Posted 13 March 2013 - 08:10 AM


اتفاقا اینطور که در فروم انگلیسی گفته شده در نسخه ۲ فریمورک ـ بر پایه PHP 5.3 ـ قرار هست که از namespace ها استفاده شه و دیگه این حرف C از ابتدای کلاس ها حذف میشه
و ضمنا همینطور که دوستان اشاره کردند حرف C برگرفته از لفظ Class هست


(\ /)
(O.o)
(> <)

This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
0

#8 User is online   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 209
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 14 March 2013 - 02:13 AM

View PostHestimz, on 13 March 2013 - 08:10 AM, said:


اتفاقا اینطور که در فروم انگلیسی گفته شده در نسخه ۲ فریمورک ـ بر پایه PHP 5.3 ـ قرار هست که از namespace ها استفاده شه و دیگه این حرف C از ابتدای کلاس ها حذف میشه
و ضمنا همینطور که دوستان اشاره کردند حرف C برگرفته از لفظ Class هست



خیلی هم خوب.
ولی این PHP5.3 امیدوارم مسئله ساز نشه، میدونید که هنوز خیلی سرورها PHP5.2 دارن


وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

#9 User is offline   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 163
  • Joined: 14-August 11

Posted 14 March 2013 - 05:03 AM

View PostNabi, on 14 March 2013 - 02:13 AM, said:


خیلی هم خوب.
ولی این PHP5.3 امیدوارم مسئله ساز نشه، میدونید که هنوز خیلی سرورها PHP5.2 دارن




بله اما ریسکی هست که توسعه دهندگان پذیرفته اند و به شخصه چون همیشه سرور هایی که کار کردم ۵.۳ بوده خدا رو شکر از این جهت مشکلی نداشتم :D
منتها این مشکل وقتی بیشتر خودش رو نشون میده که مثلا برای سایتی که داره روی سرور ۵.۲ کار میکنه قصد نوشتن یک ماژول جدید داشته باشید و اون زمان باید دقت زیادی به خرج داد، هم در توابع PHP که استفاده میشه و هم در نسخه فریمورک


(\ /)
(O.o)
(> <)

This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users