Yii Framework Forum: تشخیص نام جدول - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

تشخیص نام جدول

#1 User is offline   Manee 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 23-September 12

Posted 07 March 2013 - 10:57 AM


در کد زیر چطوری نام جدول تشخیص داده میشه؟ آیا کلمه post اشاره به جدول post داره؟ و اینکه پیشوند اعم از _tbl چطوری بهش معرفی میشه؟

	public function tableName()
	{
		return '{{post}}';
	}

0

#2 User is offline   Mohammad Tokallo 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 52
  • Joined: 25-June 12

Posted 07 March 2013 - 11:03 AM

این پیشوند در فایل کانفیگ در بخش تنظیمات db تنظیم می شود
0

#3 User is offline   Manee 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 23-September 12

Posted 07 March 2013 - 11:09 AM

الان یعنی post اشاره به جدول پست داره؟

0

#4 User is online   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 145
  • Joined: 14-August 11

Posted 07 March 2013 - 03:19 PM


ببینید وقتی نام جدول بین {{}} قرار داده میشه خود فریمورک بطور خودکار اون پیشوندی که قبلا براش تعریف شده رو به ابتدای نام جدول اضافه میکنه و به نام نهایی میرسه
در اینجا اسم جدول ما tbl_post بوده که به صورت {{post}} نوشته شده و خود فریمورک عمل تبدیل رو انجام میده
در نظر داشته باشید که باید در فایل کانفیگ به صورت زیر پیشوند جدول ها رو اعلام کنید


		'db'=>array(
			'connectionString' => 'mysql:host=localhost;dbname=your-db',
			'username' => 'yourUsername',
			'password' => 'yourPass',
			'charset' => 'utf8',
			'tablePrefix' => 'tbl_'
		),



اگر در پروژه ای پیشوندی برای نام جدول ها ندارید نیازی به استفاده از {{}} هم نیست و خود gii هم زمان ساخت مدلها از روش پیشوندی استفاده نمیکنه

1

#5 User is offline   Manee 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 23-September 12

Posted 08 March 2013 - 12:09 AM

سلام. دستتون درد نکنه ممنون. خواستم تشکر رو بزنم ولی انگار از حدش بیشتر استفاده کردم نذاشت باز هم ممنون
1

#6 User is offline   Shahcheraghean 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 478
  • Joined: 12-December 12
  • Location:Mashhad, IRAN

Posted 09 March 2013 - 04:51 AM

آره راستی این قضیه تشکر چرا اینطوریه؟ از یه حدی بیشتر نمی زاره بزنی؟ دلیل خاصی داره؟

www.shgn.ir
www.shgn.ir/yii-framework/
yii2.swsco.ir
In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!
0

#7 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 12 March 2013 - 11:21 PM

در مورد دکمه تشکر، شاید برای این باشه که بی رویه استفاده نشه و فقط برای پستهای پر محتوا و مفید استفاده بشه.
در اصل اصلاً دکمه Thanks نیست، بلکه دکه Vote Up هست.



وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users