Yii Framework Forum: تعریف رابطه یک به یک - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

تعریف رابطه یک به یک

#1 User is offline   Manee 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 23-September 12

Posted 07 March 2013 - 10:54 AM

در موتور مای ایزم که جوین میکنیم یک به یک میشه لینک کرد فیلدها رو مثلا از این جدول به یک فیلد جدول دیگه که ممکنه با یه شرط همراه باشه یا نباشه. تو ایننو دیبی چطوریه؟ آیا اینجا هم جوین های مختلف مثل لفت و رایت داریم؟

0

#2 User is offline   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 163
  • Joined: 14-August 11

Posted 07 March 2013 - 03:42 PM


بله حتما! ضمنا در innoDb امکان مشخص کردن کلید خارجی و وابستگی های تابعی رو هم دارید و کوئری های پیوند غالبا سریعتر و کارا تر اجرا میشند


(\ /)
(O.o)
(> <)

This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
0

#3 User is offline   Manee 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 23-September 12

Posted 08 March 2013 - 12:13 AM

سلام. میتونین یه مثال بزنین؟

0

#4 User is offline   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 163
  • Joined: 14-August 11

Posted 08 March 2013 - 02:59 AM


سلام
مثال خاصی نداره آخه! همون کد SQL که در MyISAM اجرا میشه عینا قابلیت اجرا در InnoDB رو هم داره. من برای اطمینان جستجو کردم و جایی ندیدم کسی اشاره ای به تفاوت سینتکس SQL بین این دو کرده باشه
فقط زمانی که فصد استفاده از امکانات اختصاصی یکی از اینها در دیگری رو دارید با خطا مواجه میشید که خب پیوند ها رو هر دو پشتیبانی میکنند


(\ /)
(O.o)
(> <)

This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
0

#5 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 210
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 12 March 2013 - 11:11 PM

http://farhadi.ir/bl...ysql-databases/

وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users