Yii Framework Forum: Login to extensions section - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Login to extensions section Rate Topic: -----

#1 User is offline   quirko 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 26-August 09

Posted 27 August 2009 - 08:31 AM

Hi,
I've problem with login to extensions section, I always get message 'Incorrect password.'. Is there something I missed?
0

#2 User is offline   qiang 

  • Yii Project Lead
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 5,895
  • Joined: 04-October 08
  • Location:DC, USA

Posted 27 August 2009 - 09:02 AM

Try again. You need at least 1 forum post to login (mainly to prevent spam).
0

#3 User is offline   Iggi 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 28-February 10

Posted 28 February 2010 - 04:51 AM

I have the same problem. Hope it is solved now after this post :)
0

#4 User is offline   Angelystor 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 23-March 10

Posted 23 March 2010 - 02:38 AM

Hope this post will enable me to log in too!
0

#5 User is offline   Dana 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 203
  • Joined: 18-February 10
  • Location:Florida, USA

Posted 25 March 2010 - 06:26 PM

I've got several posts and still can't log in there :( maybe this is the magic thread :P
0

#6 User is offline   Dana 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 203
  • Joined: 18-February 10
  • Location:Florida, USA

Posted 27 March 2010 - 10:14 AM

Yeah, I don't know what I'm doing wrong there, but I Still can't log in to the extensions for reviews/etc. If I've changed my password for the forums, it should change everywhere, right?
0

#7 User is offline   Mike 

  • Elite Member
  • PipPipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3,016
  • Joined: 06-October 08
  • Location:Upper Palatinate

Posted 27 March 2010 - 10:32 AM

Did you maybe change your forum username? I had a similar problem and can only login with my original forum name.
1

#8 User is offline   Dana 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 203
  • Joined: 18-February 10
  • Location:Florida, USA

Posted 27 March 2010 - 01:09 PM

View PostMike, on 27 March 2010 - 10:32 AM, said:

Did you maybe change your forum username? I had a similar problem and can only login with my original forum name.

Thank you!! That was it. That's been driving me nuts for days :P
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users