Yii Framework Forum: Url In Clinkcolumn - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Url In Clinkcolumn external link Rate Topic: -----

#1 User is offline   flowerlee 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: 08-February 13

Posted 08 February 2013 - 05:22 AM

Hi,
I have a problem using external link in CLinkColumn

'columns'=>array(
		array(
				 'class'=>'CLinkColumn',
                                 'labelExpression'=>'CHtml::encode($data["ID"])',
				 'urlExpression' => 'array("www.xy.com", "document"=>$data["ID"])',
				 'linkHtmlOptions'=>array('target'=>'_top'),											  					
				 'header'=>'ID',	
				),

...

gives me source code
<a target="_top" href="/path_to_project/backend.php?r=controller_name/www.xy.com&amp;document=2">2</a>


and after following the link I have url
localhost/path_to_project/backend.php?r=controller_name/www.xy.com&document=2


can you please help me to configure CLinkColumn to open as www.xy.com&document=2?

Thanks in advance!
0

#2 User is offline   KonApaz 

  • Elite Member
  • PipPipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1,273
  • Joined: 21-February 11
  • Location:Greece

Posted 08 February 2013 - 06:44 AM

Hi my friend


check that
urlExpression' => 'array("http://www.xy.com", "document"=>$data["ID"])',

Yii is the best php framework in the world!
find our demo Yii extension on www.webkit.gr
Is it post useful? please v++ ;)
0

#3 User is offline   flowerlee 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: 08-February 13

Posted 08 February 2013 - 11:32 AM

Hi, thank you for your answer. I've tried it but the result is the same... :(
0

#4 User is offline   seenivasan 

  • Master Member
  • PipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 620
  • Joined: 17-June 12
  • Location:Chennai,TamilNadu,India.

Posted 08 February 2013 - 01:43 PM

Dear Friend

Kindly check this.

'urlExpression' => '"http://www.xy.com&document=".$data["ID"]',

0

#5 User is offline   flowerlee 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: 08-February 13

Posted 08 February 2013 - 04:30 PM

It works! :) Thank you so much
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users