Yii Framework Forum: $This->Redirect Problem - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

$This->Redirect Problem Rate Topic: -----

#1 User is offline   Led 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 201
  • Joined: 16-January 12

Posted 05 February 2013 - 07:09 PM

As link

and link

i've found this link

that reafirm what i've been trought.

Help apreciated.
0

#2 User is offline   Led 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 201
  • Joined: 16-January 12

Posted 05 February 2013 - 07:37 PM

View PostLed, on 05 February 2013 - 07:09 PM, said:

As link

and link

i've found this link

that reafirm what i've been trought.

Help apreciated.


LOg file from host

Attached File(s)


0

#3 User is offline   thiagovidal 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 147
  • Joined: 17-February 10
  • Location:Brazil, São Paulo

Posted 05 February 2013 - 08:55 PM

View PostLed, on 05 February 2013 - 07:37 PM, said:

LOg file from host


Ok. So... Whats happening? Can you explain better what's going on?
0

#4 User is offline   yugene 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 513
  • Joined: 08-August 09

Posted 06 February 2013 - 03:08 AM

Why did you create this thread for the third time?

You've got all needed support in previous ones and didn't answer the last support-questions there.

Have you set up environment according to what softark suggested? So post there your results to continue the problem search.


0

#5 User is offline   Led 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 201
  • Joined: 16-January 12

Posted 06 February 2013 - 04:32 AM

View Postyugene, on 06 February 2013 - 03:08 AM, said:

Why did you create this thread for the third time?

You've got all needed support in previous ones and didn't answer the last support-questions there.

Have you set up environment according to what softark suggested? So post there your results to continue the problem search.


blank screen,as if suddently framework disapear, this is what i have, no errors,nothing
0

#6 User is offline   Led 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 201
  • Joined: 16-January 12

Posted 06 February 2013 - 07:54 AM

View PostLed, on 06 February 2013 - 04:32 AM, said:

blank screen,as if suddently framework disapear, this is what i have, no errors,nothing


ok i got Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/casasdap/public_html/protected/models/Casa.php:2)


a space in begginning of the class. Thanks and sorry for the mess.

Thank you guys.
0

#7 User is offline   yugene 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 513
  • Joined: 08-August 09

Posted 06 February 2013 - 08:35 AM

View PostLed, on 06 February 2013 - 07:54 AM, said:

Thank you guys.

And gals ;)
Nice to hear you finally found the cause of your problem.


0

#8 User is offline   Led 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 201
  • Joined: 16-January 12

Posted 06 February 2013 - 06:44 PM

View Postyugene, on 06 February 2013 - 08:35 AM, said:

And gals ;)
Nice to hear you finally found the cause of your problem.

@ yugene :-*
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users