Yii Framework Forum: Very Strange Chrome Browser Behavior/bug? - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Very Strange Chrome Browser Behavior/bug? Checkboxlist values / YiiBooster Rate Topic: -----

#1 User is offline   Joblo 

  • Master Member
  • PipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 703
  • Joined: 12-September 10
  • Location:Austria

Posted 16 January 2013 - 07:05 PM

Spending hours to find a bug in my code, in the core (CHtml) ... nothing.
Found a very strange behavior/bug in the latest Chrome browser (Version 24.0.1312.52 m).

I'm rendering a simple checkboxlist with 3 items (bootstrap YiiBooster).
  
 $roles = array('editor'=>'Editor', 'sitemaster'=>'Sitemaster','admin'=>'Admin') 
 $form->checkBoxListRow($model,$attribute,$roles);


The generated php-output should be ok / no bug found.

1. On my developer workstation (Windows)

* Chrome renders ok (checkbox values: editor,sitemaster,admin) - Screenshot1: chrome_no_error.png

2. Published the code to a external webserver (Ubuntu 10)

* Chrome renders wrong (checkbox values: editor,editor,editor) - Screenshot2: chrome_error.png

* Firefox renders ok - Screenshot3: chrome_error_firefox.png


Never have detected strange behavior like this before ... any idea?

Attached File(s)


0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users