Yii Framework Forum: Weird Behaviour Of Postonly Filter - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Weird Behaviour Of Postonly Filter Rate Topic: -----

#1 User is offline   CTala 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 97
  • Joined: 17-August 11
  • Location:Chile

Posted 28 December 2012 - 01:16 PM

Hi guys,

postOnly filter is only working under the original theme of yii.

With other themes under the same circunstances and pages this does not work.

For example the delete button under the admin page with the gridView does not work with a different theme.

So I can assume that the link is not going under post ( ¿¡? ).

Any one has a trouble like this one ?
--
MSc. Cristian Tala Sánchez
0

#2 User is offline   Backslider 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 363
  • Joined: 23-July 09

Posted 28 December 2012 - 09:51 PM

What theme?

I can only see the delete Ajax call failing if type: 'POST' is missing from the Ajax call or the id is missing from the Ajax URL.

In that circumstance, if your delete fails, then postOnly is in fact working.

Is the Ajax call firing or not? What does Firebug show you? Are there javascript errors on the page?
We were all once expert at....... nothing.

yii-language-behavior

My Blog
0

#3 User is offline   CTala 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 97
  • Joined: 17-August 11
  • Location:Chile

Posted 28 December 2012 - 11:42 PM

About the theme is one that I adapted from themeforest, But i did not change the gridview or anything.

I did not check the output of firebug, I never user to see the headers of the post, I will try to check it and reply back :D
--
MSc. Cristian Tala Sánchez
0

#4 User is offline   Backslider 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 363
  • Joined: 23-July 09

Posted 29 December 2012 - 12:54 AM

The post is in fact empty, however its still a post request to the server - I assume that this is what postOnly detects.
We were all once expert at....... nothing.

yii-language-behavior

My Blog
0

#5 User is offline   CTala 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 97
  • Joined: 17-August 11
  • Location:Chile

Posted 31 December 2012 - 11:31 AM

If any want to know. This was due to JQuery version that I was loading from google.

If the Jquery that is use is the default of Yii this does not happen.
--
MSc. Cristian Tala Sánchez
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users