Yii Framework Forum: Assets نظر شما در مورد - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Assets نظر شما در مورد

#1 User is offline   Kourosh Sharifi 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 20-October 12

Posted 27 December 2012 - 05:17 PM


سلام
که assets یه دایرکتوری توی روت پروژه داره به اسم Yii همونطور که می دونید
وفتی شما یک ماژول یا کامپوننت رو درخواست می کنید یه ساب دایرکتوری با اسم تصادفی می سازه و
اون رو داخل این ساب دایرکتوری می ریزه UI فایل های مربوط به
این ماژول تغییری بدید باید ساب دایرکتوری Css حالا اگه شما بخواید مثلا توی فایل
اون رو پیدا کنید و اونجا تغییر بدید یا اینکه از مسیر اصلی اون ماژول تغییر بدید و
دوباره اون رو با تغییرات جدید بسازه Yii ساب دایرکتوری اون رو پاک کنید تا
به نظرم این یکم عجیب و نا مانوس هست مخصوصا اینکه اسم ساب دایرکتوری ها هم رندوم هست
نظر شما چیه ؟

0

#2 User is offline   aliv 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 03-May 12

Posted 28 December 2012 - 05:03 AM

*
POPULAR

شما باید فایل های داخل ماژول رو دستکاری کنید.

و این که چرا ما به asset نیاز داریم؟ به خاطر ان که فایل های داخل پوشه protected و ماژول به صورت مستقیم در دسترس نیستند-به دلایل امنیتی - بنابراین قبل از استفاده از ماژول, پوشه ای داخل ماژول که حاوی css هست رو منتشر می کنیم،yii خودش این کار رو به عهده میگیره و اون فایلهای css رو در آدرس های قابل دسترس در پوشه assets و در پوشه هایی با نام رندوم قرار میده تا اگه دو تا ماژول فایل css با نام یکسان داشتند از تداخل بین اون ها جلوگیری بشه.

حالا چرا خودمون از اول این فایل های css ماژول رو در پوشه assets نگذاریم؟ به خاطر این که از به هم ریختگی کدمون جلوگیری کنیم. مثلا اگه خواستیم از ماژولی در پروژه دیگه ای استفاده کنیم دنبال css ها و js های اون در پوشه assets نباشیم و کل فایل های ماژول رو در همون پوشه ماژول داشته باشیم

5

#3 User is offline   masoud 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 29-March 12

Posted 28 December 2012 - 05:10 PM

باید هر دفعه فایلهای assets را حذف کنید.
دلیل رندوم بودن فولدرها هم این هست که نام های مشابه با هم تضاد نداشته باشند به عنوان مثال ممکن است دو ماژول داشته باشیم که فایل Style.css را دارد.
0

#4 User is offline   Kebria 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 49
  • Joined: 14-January 13

Posted 28 February 2013 - 06:11 AM

بالاخره متوجه نشدم
برا تغییرات باید

asset
رو دست کاری کنیم؟

0

#5 User is offline   faridplus 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 93
  • Joined: 28-March 12

Posted 02 March 2013 - 02:39 AM

View PostKebria, on 28 February 2013 - 06:11 AM, said:

بالاخره متوجه نشدم
برا تغییرات باید

asset
رو دست کاری کنیم؟




نه هیچ وقت نباید محتویات این فولدر رو خودتون تغییر بدید بلکه اگر تغییری نیاز باشه باید مستقیم برید و فایلهای اون extension یا module یا هر چیز دیگه ای رو که دارید تغییر بدید.
شما توضیحاتی که aliv توی 2 پست بالاتر گفته دقیقتر بخون متوجه میشی فلسفه asset اصلا چیه


What you give is what you get (WYGIWYG)

If you liked my post, just give it a +1. that's all!
1

#6 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 02 March 2013 - 10:02 PM

در تکمیل فرمایش دوستان این نکنه رو من اضافه کنم که هر بار، با تغییر در فایلهای اصلی که توسط assets ، ‏publish میشوند، نیازی نیست شاخه مربوطه اون در assets حذف بشه، چون متد publish در صورتی که فایل اصلی تغییر کرده باشه، خودش هوشمندانه، یک نسخه جدید از فایل جدید در شاخه assets جدید کپی میکنه.
خلاصه اینکه تحت هیچ شرایطی کاری با شاخه assets واقع در ریشه سایت نداریم.


وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users