Yii Framework Forum: I Can't Use Bootstrap Theme - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

I Can't Use Bootstrap Theme Rate Topic: -----

#1 User is offline   lagogz 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 453
  • Joined: 30-November 12
  • Location:Galiza

Posted 20 December 2012 - 03:17 AM

Good morning!

I downloaded bootstrap extension and followed these instructions to install it:

How to install Bootstrap

My directory structure is as follows:

application
------------protected
-------------------------extensions
------------------------------------bootstrap (I unzziped bootstrap directories here)
------------themes
-------------------------bootstrap(I copied css and view directories here)

But I can't use the theme. I get a web page without style.
Bootstrap menus and navbars works, but without the style.

Anyone can help me?

Regards.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------- VISITEN FOCUCHASART --------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
0

#2 User is offline   seobot 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 20-October 12
  • Location:Russia

Posted 20 December 2012 - 11:00 AM

+1
Downloaded the widget, made all the instructions. But in the statement, and did not find how to connect js and css to the template from the folder \protected\extensions\bootstrap\assets\

Google Google and not on Google. Does not kick, Yii just started picking.

Posted Image
0

#3 User is offline   seobot 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 20-October 12
  • Location:Russia

Posted 20 December 2012 - 11:26 AM

Yo ho ho

in \themes\bootstrap\views\layouts\main.php include between tag <head>

<?php Yii::app()->bootstrap->registerAllCss(); ?>
1

#4 User is offline   Ziberion 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 09-September 12

Posted 30 December 2012 - 10:43 PM

try install again.

in /protected/config/main.php

put: 'theme'=>'bootstrap',

example:

return array(
'basePath'=>dirname(__FILE__).DIRECTORY_SEPARATOR.'..',
'name'=>'My Web Application',
'theme'=>'bootstrap',
...

well, the new version bootstrap has an error, in yii.css (extension/bootstrap/assets/css/yii.css) replace import with: @import url("../less/mixins.less");
but I don't think that's the problem.
1

#5 User is offline   lagogz 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 453
  • Joined: 30-November 12
  • Location:Galiza

Posted 02 January 2013 - 03:14 AM

seobot, can you post your config,please?

Regards.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------- VISITEN FOCUCHASART --------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
0

#6 User is offline   lgastmans 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 54
  • Joined: 26-October 11
  • Location:Pondicherry, India

Posted 26 March 2013 - 06:44 PM

View PostZiberion, on 30 December 2012 - 10:43 PM, said:

try install again.

in /protected/config/main.php

put: 'theme'=>'bootstrap',

example:

return array(
'basePath'=>dirname(__FILE__).DIRECTORY_SEPARATOR.'..',
'name'=>'My Web Application',
'theme'=>'bootstrap',
...

well, the new version bootstrap has an error, in yii.css (extension/bootstrap/assets/css/yii.css) replace import with: @import url("../less/mixins.less");
but I don't think that's the problem.


Thanks, it was my problem in any case, and this tip solved it.

I do have, however, one last bug with the bootstrap extension. All widgets render fine, except for the thead of the TbGridView widget. It renders the standard yii light blue. When I inspect this element with Firebug, it shows that it uses the screen.css file. The rows, on the other hand, render fine.

Any ideas here?
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users