Yii Framework Forum: Yii Cmenu Dropdown? - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Yii Cmenu Dropdown? just simple dropdown menu... Rate Topic: -----

#1 User is offline   freshuser 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 52
  • Joined: 19-June 12

Posted 04 December 2012 - 08:20 AM

I would like just a simple dropdown menu. I tried this
http://www.yiiframew...nu-using-cmenu/

But it does not work :(
Why a basic dropdown menu feature does not being built into cmenu?
Yet yiiframework.com itself has a nice dropdown main menu...
0

#2 User is offline   Keith 

  • Elite Member
  • Yii
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,451
  • Joined: 04-March 10
  • Location:UK

Posted 04 December 2012 - 08:26 AM

Yeah, it would be nice if Yii had built in support for drop down menus when you create multiple levels. It seems common enough to warrant a basic default implementation.

Have you tried this extension?
0

#3 User is offline   luc 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 211
  • Joined: 22-June 10
  • Location:france

Posted 04 December 2012 - 08:31 AM

that one can help also ...
Hey Ho !
Let's go !
0

#4 User is offline   freshuser 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 52
  • Joined: 19-June 12

Posted 04 December 2012 - 12:11 PM

I tried these extensions too, they look totally out of the place for my app which is based on the basic starting app generated by gii. They also has minor problems like selected item not highlighted and etc.
mbmenu work best but to customize the look and feel to match the gii theme is out of my expertise and time consuming, i'm a programmer not a designer i should be concentrating on programming the business logic...
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users