Yii Framework Forum: Problem With Login - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problem With Login Rate Topic: -----

#1 User is offline   ciriusmex 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 28-November 12

Posted 29 November 2012 - 06:29 PM

Hello, I've recently installed Yii on my A2Hosting account and just created a new webapp. Everythings seems ok untill I try to log. I get the following error:

PHP warning

session_regenerate_id() [function.session-regenerate-id]: Cannot regenerate session id - headers already sent

/home/mujeresy/public_html/yii/framework/web/CHttpSession.php(182)

170 {
171 session_id($value);
172 }
173
174 /**
175 * Updates the current session id with a newly generated one .
176 * Please refer to {php.net/session_regenerate_id} for more details.
177 * @param boolean $deleteOldSession Whether to delete the old associated session file or not.
178 * @since 1.1.8
179 */
180 public function regenerateID($deleteOldSession=false)
181 {
182 session_regenerate_id($deleteOldSession);
183 }
184
185 /**
186 * @return string the current session name
187 */
188 public function getSessionName()
189 {
190 return session_name();
191 }
192
193 /**
194 * @param string $value the session name for the current session, must be an alphanumeric string, defaults to PHPSESSID

Everything works just fine on my laptop, the problem only occurs on the server. Any help is welcome!
0

#2 User is offline   ciriusmex 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 28-November 12

Posted 30 November 2012 - 12:14 PM

Problem solved, had a empty line at the beginning of main.php...
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users