Yii Framework Forum: مشکل در نصب یی - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

مشکل در نصب یی

#1 User is offline   hassancd 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 03-November 12
  • Location:Qom City

Posted 03 November 2012 - 04:23 PM

سلام دوستان
من یی رو کپی کردم در محل مورد نظر و در وارد صفحه ریکوایرمنت شدم برای
PDO SQLite extension
وارنینگ زیر رو داده
This is required if you are using SQLite database.
برای اکتیو کردنش چیکار کنم
ممنون
0

#2 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 03 November 2012 - 11:53 PM

View Posthassancd, on 03 November 2012 - 04:23 PM, said:

سلام دوستان
من یی رو کپی کردم در محل مورد نظر و در وارد صفحه ریکوایرمنت شدم برای
PDO SQLite extension
وارنینگ زیر رو داده
This is required if you are using SQLite database.
برای اکتیو کردنش چیکار کنم
ممنون



از چه برنامه هاستی استفاده می کنید؟
این سرویس برای اجرای یی الزامیه.
می تونید از آموزش تصویری شماره 1 به صورت کامل توضیح داده شده



0

#3 User is offline   hassancd 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 03-November 12
  • Location:Qom City

Posted 04 November 2012 - 02:08 AM

View PostAli Borjian, on 03 November 2012 - 11:53 PM, said:


از چه برنامه هاستی استفاده می کنید؟
این سرویس برای اجرای یی الزامیه.
می تونید از آموزش تصویری شماره 1 به صورت کامل توضیح داده شده




من از
xampp
استفاده می کنم روی لوکال هاست
توی آموزش تصویری شماره 1 چیزی مبنی بر رفع این مشکل نبود
یه سوال در مسیر چه فایلهایی باید باشد مال من 3تا فایل هست مال شما چندتاس
framework/db/ar/
این فایل ها وجود دارد
[ ] CActiveFinder.php 19-Aug-2012 16:03 49K
[ ] CActiveRecord.php 19-Aug-2012 16:03 82K
[ ] CActiveRecordBehavio..> 19-Aug-2012 16:03 3.0K
0

#4 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 04 November 2012 - 10:09 AM

اولاً اینکه اگر در پروژه هاتون از SQLite استفاده نمیکنید که عموماً اینطور است. اون warning رو میتونید نادیده بگیرید.

ثانیاً در اینجا چیزی درمورد پشتیبانی XAMPP از SQLite نوشته نشده:
http://www.apachefri...pp-windows.html
پس احتمالاً به طور پیشفرض از اون پشتیبانی نمیکنه.

درمورد نصب و فعال سازیش روی XAMPP باید گوگل کنید.

و یا پیشنهاد من استفاده از EasyPHPهست که به طور پیشفرض همه رو پشتیبانی میکنه.


وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
1

#5 User is offline   hassancd 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 03-November 12
  • Location:Qom City

Posted 06 November 2012 - 01:32 AM

خوب از قدیم گفتن جوینده یابندست درست گفتن و یافتم یافتم
جواب سوالم رو یافتم
برای فعال کردن این گزینه باید بریم تو به مسیر زیر
پوشه xampp/apache/bin/php.ini
فایل رو باز میکنی و. دنبال
extension=php_pdo_sqlite.dll
میگردی واونو از حالت کامنت درش میاری یعنی نقطه ویرگول;
یا #
رو حذف میکنی بعد آپاچی رو ری استارت می کنی و درست میشه
با تشکر

1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users