Yii Framework Forum: به عنوان مقدار برگشتی متد کلاس Datareader - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

به عنوان مقدار برگشتی متد کلاس Datareader

#1 User is offline   msoa 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 261
  • Joined: 15-August 12

Posted 11 October 2012 - 05:07 AM

چطور میشه دیتا ریدر رو به عنوان مقدار برگشتی یک متد کلاس قرار داد؟ به نحوی که بشود در ویو فراخوانی کرد
0

#2 User is offline   msoa 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 261
  • Joined: 15-August 12

Posted 11 October 2012 - 07:59 AM

:کد مدل به این شکل هستش
public function FetchUsers()
	{
			$connection = new CDbConnection('mysql:localhost','root','','charset=utf8');
			$connection->active=true;
			$sql = "select * from mysite.tbl_users";
			$dataReader = $connection->createCommand($sql)->query();;
			
			$dataReader->bindColumn('name',$this->name);
			$dataReader->bindColumn('family',$this->family);
			$dataReader->bindColumn('country',$this->country);
			$dataReader->bindColumn('email',$this->email);
			$dataReader->bindColumn('summary',$this->summary);

			$result = $dataReader->queryAll();
			return $result;
	}

:کد کنترلر به این شکل
	public function actionIndex()
	{
		$model = new RegisterForm;
		$result = $model->FetchUsers();
		foreach ($result as $row)
		{
			echo $row["name"];
		}

		//$this->render('users',array('result'=>$result));
	}

:موقع اجرای اکشن ایندکس خطا میده
Invalid argument supplied for foreach() 

0

#3 User is offline   msoa 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 261
  • Joined: 15-August 12

Posted 11 October 2012 - 11:04 AM

چطور دیتا ریدر رو به ویو انتفال میدید؟
0

#4 User is offline   mohsen davoodi 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 20-August 12

Posted 13 October 2012 - 02:19 AM

سلام این خطا نشون میده از طرف مدل هیچ آرایه ای به سمت کنترل نیومده
یه نکته
echo $row["name"];
در قسمت کنترلر به چه صورت می خواین اسم رو چاپ کنید؟

0

#5 User is offline   msoa 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 261
  • Joined: 15-August 12

Posted 13 October 2012 - 10:25 AM

View Postmohsen davoodi, on 13 October 2012 - 02:19 AM, said:

سلام این خطا نشون میده از طرف مدل هیچ آرایه ای به سمت کنترل نیومده
یه نکته
echo $row["name"];
در قسمت کنترلر به چه صورت می خواین اسم رو چاپ کنید؟


مشکل حل شده. ممنون
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users