Yii Framework Forum: Yiibooster - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (16 Pages)
  • +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Yiibooster Make it gorgeous. Do it Fast. Rate Topic: ***** 6 Votes

#81 User is offline   nkd 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 49
  • Joined: 28-September 12

Posted 31 October 2012 - 05:32 PM

View PostAntonio Ramirez, on 30 October 2012 - 01:13 PM, said:

Next version will include TbResponsiveGridView which will work as the Zurb tables (having left side column fixed and the others scrollable). The one that you proposed works with media queries and I am not sure if we should create those queries automatically and register them... what do you guys think?


Excellent news. I did a search for the zurb tables and they look good. Maybe in the future yiibooster should include both types of responsive grids, for now with just one is OK. About the queries, what I imagine is that they could be already included in bootstrap-responsive.css but if it is possible to register them automatically, even better.
0

#82 User is offline   David Walker 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 21-August 12

Posted 01 November 2012 - 03:28 AM

View PostAntonio Ramirez, on 31 October 2012 - 01:08 PM, said:

Instead of using the form's toggleButtonRow method use the TbToggleButton widget directly (check the TbInputHorizontal or TbInputVertical for its use), then wrap the two widgets within a '<div class="control-group"> .... widgets here (you may have to style them up yourself... '</div>'. It is a CInputWidget extended class so you can also use $model with it but you will have to prepend the labels.

Hint:
<div class="control-group ">
 	<span class="pull-left"><label class="control-label" for="TestForm_toggle">Toggle Button</label><div class="controls">... WIDGET HERE... </div></span>
 	<span class="pull-left"><label class="control-label" for="TestForm_toggle">Toggle Button</label><div class="controls">... WIDGET HERE... </div></span>
</div>

Attached the prove of concept



Antonio,

You are a legend. Thank you very much. Looking forward to the next release Posted Image

David
0

#83 User is offline   akurnia 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 07-October 12

Posted 01 November 2012 - 04:13 AM

View PostAntonio Ramirez, on 31 October 2012 - 03:43 AM, said:

I think you are missing the
margin-bottom: 40px
required on your body as stated on the bootstrap site when using fixed types of nav-bars.


Owh,, could you please mention where i must put that script...
In class body bootstrap.css or what,, because i had tried the z-index and it's not working at all.
0

#84 User is offline   jmariani 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 53
  • Joined: 12-January 12

Posted 01 November 2012 - 09:22 AM

View PostAntonio Ramirez, on 30 October 2012 - 05:45 PM, said:

Is not working because it is not coded to work on the server


Ok. Understood.
I'll upload my search function then.
0

#85 User is offline   bit0123 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 75
  • Joined: 01-February 12
  • Location:Bangladesh

Posted 01 November 2012 - 01:33 PM

How to use drag & drop file upload feature with Redactor editor which is present in main Redactor-Fantastic WYSIWYG editor on jQuery?
0

#86 User is offline   Antonio Ramirez 

  • Elite Member
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 1,448
  • Joined: 04-October 10

Posted 02 November 2012 - 03:47 PM

View Postbit0123, on 01 November 2012 - 01:33 PM, said:

How to use drag & drop file upload feature with Redactor editor which is present in main Redactor-Fantastic WYSIWYG editor on jQuery?


Easy... follow the instructions on this link http://imperavi.com/...tor/docs/files/ and make sure you set the options correctly as stated on your widget.

Is truly awesome
¿How long would it take for you to understand that you own nothing in this world?

www.ramirezcobos.com
www.2amigos.us
www.github.com/tonydspaniard
www.github.com/2amigos


Posted Image
0

#87 User is offline   Antonio Ramirez 

  • Elite Member
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 1,448
  • Joined: 04-October 10

Posted 02 November 2012 - 03:48 PM

View Postakurnia, on 01 November 2012 - 04:13 AM, said:

Owh,, could you please mention where i must put that script...
In class body bootstrap.css or what,, because i had tried the z-index and it's not working at all.


That is CSS, you need to put that style to your menu bars htmlOptions['style'] for example
¿How long would it take for you to understand that you own nothing in this world?

www.ramirezcobos.com
www.2amigos.us
www.github.com/tonydspaniard
www.github.com/2amigos


Posted Image
0

#88 User is offline   programista 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 31-December 10

Posted 04 November 2012 - 10:08 AM

I can't find what version of twitter bootstrap yiibooster is supporting, this kind of information should be a top priority.

Can i use responsive design using yiibooster?
0

#89 User is offline   Antonio Ramirez 

  • Elite Member
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 1,448
  • Joined: 04-October 10

Posted 06 November 2012 - 10:19 AM

View Postprogramista, on 04 November 2012 - 10:08 AM, said:

I can't find what version of twitter bootstrap yiibooster is supporting, this kind of information should be a top priority.

Can i use responsive design using yiibooster?


Yes... it supports the latest
¿How long would it take for you to understand that you own nothing in this world?

www.ramirezcobos.com
www.2amigos.us
www.github.com/tonydspaniard
www.github.com/2amigos


Posted Image
0

#90 User is offline   Antonio Ramirez 

  • Elite Member
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 1,448
  • Joined: 04-October 10

Posted 06 November 2012 - 11:08 AM

View Postnkd, on 29 October 2012 - 11:10 AM, said:

After some days of playing with yiibooster I have found that responsive design is great but does not work for grids. It would be awesome to have a responsive grid, something like the one in this page:

http://css-tricks.co.../responsive.php

I do not know if this same trick could work for the yii grid but maybe something similar can be done.

For now, to make the experience of the grids in tablets or phones a little better , I managed to make some columns disappear like this:

...

array(
  'name'=>'date_modified',
  'htmlOptions'=>array('class'=>'hidden-tablet hidden-phone'), 
  'headerHtmlOptions'=>array('class'=>'hidden-tablet hidden-phone'),
 'filterHtmlOptions'=>array('class'=>'hidden-tablet hidden-phone'),
),
...


Maybe someone is wondering why I used "hidden-tablet hidden-phone" instead of "visible-desktop." Well, for some reason if I use the visible-desktop the grid design breaks. The hidden class works OK.

Anyway, this option works for hiding columns but the one I am suggesting would work for having the same columns displayed vertically. Grids are very useful and if someone is using bootstrap it is very probable he/she wants compatibility with all mobile devices, so the responsive gris is a must!



Thank you so much for pointing out this amazing resource... I have included into one of the projects and works beautiful. Will make some tests in order to find out whether it doesnt conflict with anything else

:)
¿How long would it take for you to understand that you own nothing in this world?

www.ramirezcobos.com
www.2amigos.us
www.github.com/tonydspaniard
www.github.com/2amigos


Posted Image
0

#91 User is offline   nkd 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 49
  • Joined: 28-September 12

Posted 06 November 2012 - 11:31 AM

View PostAntonio Ramirez, on 06 November 2012 - 11:08 AM, said:

Thank you so much for pointing out this amazing resource... I have included into one of the projects and works beautiful. Will make some tests in order to find out whether it doesnt conflict with anything else

:)


You mean the responsibe table, or the trick I used to hide the columns? If you are talking about the responsible table then please tell me how can I make it work because it will be very useful for my project



0

#92 User is offline   Antonio Ramirez 

  • Elite Member
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 1,448
  • Joined: 04-October 10

Posted 07 November 2012 - 10:01 AM

View Posttomsea, on 31 October 2012 - 10:12 AM, said:

Thank you very much, Antonio.

I appreciate that you pointed me out that function where the forceCopy property was dependent on the YII_DEBUG parameter. I read the Yii documentation and now I understand better the behavior.



Setting forceCopy to false speeds up the application performance.

Now I'm a new and happy YiiBooster user. :)


Dear All,

I found out that I left the forceCopy to some of the widgets (thanks Phillip at github), so this is one of the reasons the library is slowing down... PLEASE UPDATE, this is not a version update, this is a pitfall fix that needs to be updated ASAP.

So, please, update your master branch YiiBooster from github!!!
¿How long would it take for you to understand that you own nothing in this world?

www.ramirezcobos.com
www.2amigos.us
www.github.com/tonydspaniard
www.github.com/2amigos


Posted Image
0

#93 User is offline   deez 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 19
  • Joined: 04-January 12

Posted 07 November 2012 - 12:35 PM

Hey Antonio,

Awesome extension man, this has the potential to take my project to the next level and I really appreciate all the work both you and Chris have put into it.

Regarding StickyTableHeaders (with filters),

My tbody collapses when the sticky header is active. I also noticed that the booster site has the same problem. You know a way to fix this? I tried tbody: min-width and width, neither seems to affect the collapsing problem.

Thanks again for all your hard work.
0

#94 User is offline   Kinetik 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 22-June 11
  • Location:East Java, Indonesia

Posted 07 November 2012 - 05:05 PM

Hello, Antonio Ramirez

First of all, thanks for the great great extension. I was using Yii-Bootstrap before I found this excelent extension. Then I tried to switch. Lucky me, I got an error regarding TbDataColumn. It says that "TbDataColumn.filterHtmlOptions" is undefined. I tried to compare to the same file of Previous Yii-Bootstrap and do some comments there. But the result is the column has no size anymore. It ruins my layout.

Could you please tell me where my mistake is?

Here it is:

------------
CException

Properti "TbDataColumn.filterHtmlOptions" tidak didefinisikan.

D:\xampp\htdocs\kinetikum\main\protected\extensions\bootstrap\widgets\TbDataColumn.php(66)

54 /**
55 * Renders the filter cell.
56 * @author antonio ramirez <antonio@clevertech.biz>
57 * @since 24/09/2012 added filterHtmlOptions
58 */
59 public function renderFilterCell()
60 {
61 //echo '<td><div class="filter-container">';
62 /**
63 * Tried to switch with prev Yii-Bootstrap
64 *
65 */
66 echo CHtml::openTag('td',$this->filterHtmlOptions);
67 echo '<div class="filter-container">';
68 $this->renderFilterCellContent();
69 echo '</div>';
70 echo CHtml::closeTag('td');
71 //echo '</div></td>';
72 }
73
74 /**
75 * Renders the filter cell content.
76 * On top of Yii's default, here we can provide HTML options for actual filter input
77 * @author Sergii Gamaiunov <hello@webkadabra.com>
78 */
-= Good things come to those who wait =-
0

#95 User is offline   deez 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 19
  • Joined: 04-January 12

Posted 07 November 2012 - 06:26 PM

@Kinetik - You need to upgrade your version of the framework. I was using 1.1.11 and got the same error, once I upgraded to 1.1.12 that error went away.

@Antonio

Please disregard my previous comment about the table headers as I just set column width on most columns and lined it up manually.

But I would like to know... Is it possible to use multiple picker columns or multiple relational Data Columns in the same grid?

If so, how would you do?
0

#96 User is offline   Kinetik 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 22-June 11
  • Location:East Java, Indonesia

Posted 08 November 2012 - 11:18 AM

View Postdeez, on 07 November 2012 - 06:26 PM, said:

@Kinetik - You need to upgrade your version of the framework. I was using 1.1.11 and got the same error, once I upgraded to 1.1.12 that error went away.


Hello deez, the problem solved!
Thanks for the solution. I never thought that it would be so simple. :) My mistake.
Now I'm a happy Yii-Booster user. Salut to Ramirez too.

Cheers!
-= Good things come to those who wait =-
0

#97 User is offline   deez 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 19
  • Joined: 04-January 12

Posted 09 November 2012 - 09:58 AM

Anyone who is interested in using multiple relational columns.

If you extend TbRelationalColumn, and override the registerClientScript function and change these 2 lines:

...
	if(tr.length && !tr.is(':visible') && {$cache})
	{
		tr.slideDown();
		that.data('status','off');
		//return;<-----------------------comment out this return
	}else if(tr.length && tr.is(':visible'))
	{
		tr.slideUp();
		that.data('status','off');
		tr.find('td').html('');//<------------------- add this line
		return;
	}
	if(tr.length)
	{
		tr.find('td').html('{$loadingPic}');
		if(!tr.is(':visible')){
			tr.slideDown();
		}
	}
	else
	{
		var td = $('<td/>').html('{$loadingPic}').attr({'colspan':$span});
		tr = $('<tr/>').prop({'id':'relatedinfo'+rowid}).append(td);
		/* we need to maintain zebra styles :) */
		var fake = $('<tr class="hide"/>').append($('<td/>').attr({'colspan':$span}));
		parent.after(tr);
		tr.after(fake);
	}
...


Then, all you do it apply a class to the column in the view:

...
array(
            'class'=>'bootstrap.widgets.TbRelationalColumnMultiple',
            'name' => 'attribute',
			'url' => $this->createUrl('controller/action'),
			'cssClass' => 'relational-3',//<---------------------------add this
			'filter'=>false
		),
		array(
            'class'=>'bootstrap.widgets.TbRelationalColumnMultiple',
            'name' => 'attribute2',
			'cssClass' => 'relational-4',//<---------------------------add this
			'url' => $this->createUrl('controller/action2'),
			'filter'=>false
		),
...


And there you go, you can now use it on multiple columns. It will redo an ajax hit every time you run it however.

Hope this helps someone.
0

#98 User is offline   batusa 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 30-October 12

Posted 09 November 2012 - 11:09 AM

How can I do a form with one or more fields per row. For example:

Posted Image

Because I've only can do with one field per row. How can I put and align more than one field per row? Anyone help me please!
0

#99 User is offline   batusa 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 30-October 12

Posted 09 November 2012 - 12:00 PM

Is the grid filter working? it's not working here.
0

#100 User is offline   Alex.Sh 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 23-July 12
  • Location:Riga, Latvia

Posted 15 November 2012 - 07:15 AM

Hi, when will be bootstrap library updated to 2.2.1?
0

Share this topic:


  • (16 Pages)
  • +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

5 User(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users