Yii Framework Forum: zii.widgets.grid.CGridView button image - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

zii.widgets.grid.CGridView button image

#1 User is offline   delete10 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 30
  • Joined: 09-May 12

Posted 08 September 2012 - 02:45 PM

merhabalar


mesajlar adında bir gridview var. View butonuna mesaj eğer okundu olarak ayarlı ise "Acık mesaj" resmini, okunmamış ise "kapalı mesaj" resmini getirmek istiyorum. Ama 'imageUrl'=>mesajImage($data->OKUNDU), kısımda $data yı tanımıyor tırnak içinde belirtiyorum yine yemiyor. nasıl yapabilirim

<?php
function dateFormat($date){
$dateController = new SiteController();
return $dateController->dateFormat($date);
}
function mesajImage($okundu){
if($okundu == 0)
Yii::app()->request->baseUrl.'/images/mesaj.png';
else
Yii::app()->request->baseUrl.'/images/acikmesaj.png';
}


$this->widget('zii.widgets.grid.CGridView', array(
'id'=>'iletisim-grid',
'dataProvider'=>$model->search(),
'filter'=>$model,
'columns'=>array(
array(
'type'=>'raw',
'name'=>'ID',
'value'=>'$data->ID',
'htmlOptions'=>array('style'=>'width:40px'),
),
'EPOSTA',
'ADSOYAD',
array(
'type'=>'raw',
'name'=>'TARIH',
'value'=>'dateFormat($data->TARIH)',
'htmlOptions'=>array('style'=>'width:150px'),
),
'MESAJ',
array(
'class'=>'CButtonColumn',
'template'=>'{view}{delete}',
'buttons'=>array
(
'view' => array
(
'label'=>'Mesaj',
'imageUrl'=>mesajImage($data->OKUNDU),

),

),
),
),
)); ?>
0

#2 User is offline   broker 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 04-February 12

Posted 12 September 2012 - 02:11 AM

$data yerine $model olarak belirtmeniz gerkiyor.
Posted Image
0

#3 User is offline   delete10 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 30
  • Joined: 09-May 12

Posted 15 November 2012 - 03:20 AM

View Postbroker, on 12 September 2012 - 02:11 AM, said:

$data yerine $model olarak belirtmeniz gerkiyor.



'license' => array
(
	'label'=>Yii::t('trans','Lisans Ekle'),     //Text label of the button.
	'imageUrl'=>Yii::app()->baseUrl.'/images/license.png',  //Image URL of the button.
	'click'=>'function(){addLicenses(this,'.$model->companyID.')}',    
)



olmuyor hocam aynen buradada $model->companyID kullandım olmuyor. ID yi
ancak javascrit ile tablonun içinden bulup çekiyorum.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users